Ahojte hledám kdo má s implantáty zkušenost! Jak dlouho jste cítili nepohodlí nebo prostě nějaký diskomfort po kompletním zavedení implantátu do horní čelisti myslím ve fázi kdy už máte nasazenou i korunku Jsou to 2 týdny co mám korunku na implantátu a pořád ho cítím občas mě v něm i píchne ,cítim někdy i tlak ne nic nic jen slabě ale vím o něm .... Mám implantát i v dolní čelisti bez doplňování kosti a tento problém jsem neměla. Tak bych chtěla porovnat zda také některá z vás cítila rozdíl mezi horní a dolní čelistí.
Mám nasazený finální zub od středy a už kromě pocitu " jiného materiálu" když po něm přejedu jazykem, tak o něm nevím . Koušu normálně . Je to tedy spodní "6"
@haidy11 mně se to stalo se spodní šestou, že se uvolnil abutment z té korunky, jenže mě pak ta korunka prostě sjela úplně, volně lítala na tom implantátu. Doktorka mi to do telefonu nechtěla věřit a v laborce taky ne, že se jim to nikdy nestalo. Ale to teda rozhodně nebolelo a nebyly žádný tlaky.
Držim palce, ať to vyřešíte, nestálo to málo peněz a musí to sedět dobře, žádné polovičaté řešení.
@hojda To možné není. Jsou dány kontraindikace, pak faktory, které člověk může ovlivnit předem, aby zminimalizovali riziko periimplantitidy, ale žádné testy se nedělají.
@leiladelly Jen to může být tedy dost drahá stranda... Člověk tolik investuje a pak z toho nic není😔.
Mám horní i dolní a nevnímala jsem rozdíl. Korunku máš stále nekousací, že? Implantát by se neměl aspoň tři měsíce zatěžovat, takže pokud tě to bolí, asi bych to řešila. Kdy byla extrakce zubu na místě implantátu?