Ahoj všichni
Máte někdo zkušenost? Před 14 dny mi u zubařky vrtali hluboký kaz až na dřeň a opravili celkové ten zub. Od té doby mě to asi 5 dní strašně bolelo pak to přešlo ale teď? Ty voďo mě tak strašně bolí ucho. Nevím jestli to ma souvislost s tím zubem. Nejdřív mě to bolelo vevnitř ucha na omak a jakoby čelist. Teď mě to bolí i kdyz zatahnu třeba za lalucek tak mi vystřelí bolest v uchu nebo když zmacknu místo před uchem jak je ten vycnelek 😔 zub je taky citlivý na skus to by asi taky neměl být co? Já mám takovou hrůzu že zubařu a když už tam jdu tak dopadnou takhke 😔díky všem za rady
Ma to souvislost - bo nerv! Mas-li problem se zubem v dolni celisti, prenasi se ta bolest az do ucha. U horni celisti zase do spanku. Ale kazdopadne po osetreni by to melo prestat. A jestlize te ten zub porad boli, tak je tam stale neco spatne. Urcite se k zubari znovu objednej!
zubari su postihnuti ja pridem ze ma boli celust, oko, ucho a licna kost a oni ze toto neni orl pohorseni. ty kks proste. neuznaju ze ti sposobili problem. mna od prvej plomby roky bolia tie miesta a furt ich to nezaujima.
@renny2022 to není dobré tam je už zánět a chtělo by to co nejdřív k zubaři nejlépe o víkendu na pohotovost