Ahoj prosím je tady někdo komu zrusili či přeložili na jiný datum operaci teď v době covidu?mam jít na gynekologickou operaci celkem nutné jen laparoskopii a nechci aby mi ji přeložili protože pak jdu za další měsíc na akutní operaci,abych zase nemusela čekat bůhví jak dlouho.Nástup na gyndu mám 7.3.myslite že to odloží?
Podle mě ti ji nezruší. Zrovna dneska má kamarádka odstranění dělohy. A já mám tenhle týden taky neakutni gynekologicky zakrok v narkoze. Každopádně je to ale jen na jeden den, pak jdu hned domu. Ale to podle mě nemá vliv.
Záleží, jestli pak musíš ležet na jip, tyto operace ruší, kvůli riziku nákazy. Pokud zůstáváš na běžném pokoji, tak by ji rušit neměli. A taky samozřejmě záleží na vytíženosti nemocnice. Bohužel, mamince zrušili neurooperaci na jaře a po obnovení péče už na ni nebyla vhodná kandidát (to okno tam je dost krátké), takže ji připravili možná o 6-10 let kvalitního života. Ať žije přístup, řeší se jen covid.
@95newmommy2020 doufám že nezruší.nemela bych být na jipce je to jen laparo operace budu tam od neděle do pátku.ale pak tu druhou operaci už budu na jipu2 dny.to je mi pak jedno.jde mi o tuhle.muzu se zeptat na jakou operaci jdeš ty
@elencze no Tvl,tak tohle zrovna rušit neměli 😟
Tak to buď v klidu. Laparka je na klid. To má teď ta kamoska, rikala mi ze to tam teď jede jak na běžícím pasu. Na ty jipce ses jen ten den po operaci. Někdy ani ne cely den. To ti nezruší. 😇
@elencze twl. 🙄 To mi přišlo ze byl typickej přístup na jaře. Kdo nemá covid jako kdyby nebyl.
@95newmommy2020 tak snad ano doufam nechci abych odložili kvůli nějakému covidu.a doufam že ho tam ani nechytim mám doma dítě tak bych to nechtěla.ja tam právě budu skoro týden mi říkal dr ale ne jipu to nic neříkal.
akutni operace pry nerusi.ale memu otci zrusili operaci ruky..i kdyz je riziko ze mu za tu dobu ochrne:(
@95newmommy2020 to samozřejmě vliv má a naprosto zásadní 🤷♀️Jednodenní operativa u nás jede beze změny, co se odkládá jsou zákroky s rizikem potřeby intenzivní péče, protože intenzivní péče je teď to úzké hrdlo lahve zdravotnictví.
@marketka_m to je teda taky úžasný přístup:(.. tahle bagatelizace dalších nemocí a problémů jen kvůli covidu je tristní:(.
To závisí od vytíženosti nemocnice.Nekde se to ruší a jinde běží plánované operace dál.