jsem zase zpatky s dalsi zpozdenou ms
uz mam ctyri dny zpozdeni, priznaky klasicky natekla bolava prsa, zmeny nalad, chute, nadymani, a obcas bolest podbrisku, navaly horka
pred asi tydnem nam s pritelem prsknul kondom ale nic v nem nebylo, pritel byl od ejakulace daleko a tvrdil ze tam nic byt ani nemohlo, takze mu verim, i po prohlednuti kondomu jsme tam nic nenasli
minulou ms jsem mela dva tydny zpozdenou kvuli postinoru a nejsem si jista jestli mi to tak nerozhazelo cyklus ze mam zpozdeni i ted
jinam pms mam uz pres tyden
vcera jsem si delala test a vysel negativni
vy nektera z vas co s tim nebo co se deje?
dekuju za vsechno
Pokud se to stalo před týdnem, nemá cenu dělat test, to je brzy, stejně by zatím případné těhotenství neukázal. Zpoždění může ještě být způsobené tím postinorem.
@okrasnakvetina si myslím, že po týdnu je to brzy
Spíše si myslím jestli se ti MS neblíží 🥰
@okrasnakvetina já mám 11 dní zpoždění, bolavé bradavky už snad druhý týden, nadýmání, cítím se více unavená, přijde mi že chodím častěji čůrat ale těhotenský test negativní 🥰
Mívala jsem vždy menstruaci o týden dříve nebo o týden později. Teď je to nějak moc dlouho 🥰
Nevíme, ale můžeme ti to vyvěštit. Udělej si za pár dní znovu test, zajdi si k lékaři na odběr krve a uvidíš, co HCG.