Znaménko na zádech 😞 - mám strach

flowerstone
15. lis 2023

Ahoj, zacala jsem docela šílet.. mám už dlouho par hnědých znamének na zádech ale nikdo jsme jim nevěnoval nějak pozornost, nikdo mě neupozornil ani doktorka při poslechu třeba.. vystoupla nebyli, nezvetsuje se "asi" .. jenže teď jsem lezela a něco mě trochu svedilo na zádech a nahmatala jsem si tuhle pihu.. trochu jde citit její struktura.. když na ni sahnu ale neboli,ani nějak nesvedi.. jen to "svědění" zad nevim zda jsou to celkove zada kvůli akné.. nebo ta piha, protože mě svedí celkove zada často .. všude možné.. mám hrozne suchou a citlivkou pokožku.. a nevim , zda se tohle znaménko nezmenilo, protože mu nevenuju pozornost.. jen jsem našla staré fotky a současné fotky.. a těžko říct, jestli bylo před tím menší (moc mi neprijde) nebo více ohraniceny ☹ no jsem objednana až 6.12 a do ty doby budu jen stresovat.. jinak není nijak jinak zbarvena, a není flekata rozpyta.. je jakoby ucelena....

werik153
15. lis 2023

Klasická piha, buď v klidu.

cilkat
15. lis 2023

Hele nestresuj. K tomu doktorovi zajdi, ale žádnou změnu tam nevidím. ... a v těhotenství mě svědila půlka pih (a stovky dalších naskočily) a prej v klidu...

87pavlina
15. lis 2023

Mně připadá v pohodě, i když je to fotka hodně z dálky. Je dobře, že jsi se objednala k doktorovi. Rovnou na kožní předpokládám?

petramana
15. lis 2023

ja mela tolik divnych znamenek, ktere jsem sla odstranit a u kterych jsem si myslela ze bude problem a bylo to v poradku. i nektere byly zvetsene, divne, vystouple... vse v poradku 🍀

1pomnenka
15. lis 2023

To není znaménko, to je jen piha. Pro svůj klid si to nech prověřit.

lvl16
15. lis 2023

Já nevím no, ale mně to přijde jako obyčejná piha.

sonaxoxo
15. lis 2023

K dr.si určitě zajdi na kontrolu, taky chodím.☝️ A buď v klidu, sice nejsem Dr., ale z toho nic nebude,zarudnutí, změna,nic..🤷

ada22
15. lis 2023

Nestresovala bych. 6.12 je zachvilku. Mohlo se to fotit i na jiném světle. Mě taky na zádech svědí kde co. Na kožní chodím pravidelně.

flowerstone
autor
16. lis 2023

@1pomnenka teď jste mě tím překvapila a zjistuji jaký je vlastně mez tím rozdíl.. a koukam, ze docela vážný. Ze očividně pihy jsou ploché a hnede a vznikají během života ze slunce a znamenko je vystouple atd.. tak teď nevim, možná to je fakt jen piha