Změny nálad / hlavně před ms. Co pomohlo?

mimisef
11. zář 2019

Zdravím věkem se zřejmě všechno mění a kort my ženy 😊 Občas na mě padne den nemám na nic náladu prostě jen tak ,kort před ms 🙏😷Do toho dva puberatky s kterýma to není úplně pohádka 😂 nechci být taková ale nezvládnu to,chlap to nechápe ten se na mě ještě naštve a vynadá mi....máte zkušenosti, pomohlo něco na zmírnění,nebo zlepšení...

lv
11. zář 2019

Po 40 mám pms jak blázen, náklady, protivná jsem, jím moc.. Týden. Já to jen oznamim, ať ví, co se děje ☺️

ladyhacek
11. zář 2019

Manžel trpí na pms se mnou 🙂
Osobní zkušenost nemám. Možná by pomohli bachovi kapky. Tady ma mk je snad i skupina

mimisef
autor
11. zář 2019

@ladyhacek ten můj ti nedokáže pochopit naopak ještě víc mě rozhodí,včera mi vynadal že jsem blázen a že to není normální....jen jsem prostě byla bez nálady a řekla mu to...

ilema
11. zář 2019

@mimisef chlap to pochopit z pochopitelných důvodu nemůže, nikdy. Některý je jen víc tolerantní... Jinak já mám PMS jak z čítanky, začnu být protivná, přejde mě chuť na sex, laduju se sladkým, štěkám na všechny kolem sebe. Já vždycky říkám, kupte mi tři kila čokolády, hoďte to za dveře a vraťte se za týden 😁

pavlinar
11. zář 2019

Ja pouzivam pms jako argument pri neshodach. Hned je jasno odkud vitr vane 😄

anakolut
11. zář 2019

@mimisef taky bych s tím potřebovala poradit. Mívám hrozné nálady, vzteklá, prchlivá, prostě jsem k celkově na zabití. Pomáhá někomu něco?

mimisef
autor
11. zář 2019

@ilema ale když do vás jede a jede a chce vědět příčinu toho že nemáte náladu a vy mu vysvětlujete že prostě nemám náladu a nemá to důvod tak je to docela masakr ❎

ladyhacek
11. zář 2019

@anakolut prásknout dveřmi a jít ven 😉

anakolut
11. zář 2019

@ladyhacek To bych ráda a občas se to i povede, prostě odejít. I mi to pomáhá, ale se třemi dětmi (nejmladší 16 měsíců) to prostě pokaždé nejde, ale jinak souhlas.

michalkamisa
11. zář 2019

Taky s tím mám potíže. Jsem protivná i sama sobě. Všechno mě rozhodí,buď jsem naštvaná nebo brečím. Už jsem zvažovala, že to řeknu mýmu gynekolovi, protože někdy je to fakt děs. Rodina mi jde naštěstí z cesty, takže kolize jsou minimální 😉

cilkat
11. zář 2019

Já měla tohle po prvním tehu, když se mi cyklus vracel. Pomohl čaj žebříček+kontryhel (1:1 1-2x denně... Pila jsem ho dva měsíce v kuse, neb jsem cyklus praticky neměla, při funkčním cyklu se nějaká část měsíce vynechává, ale nepamatuji si která).

mimisef
autor
11. zář 2019

Máte také bušení srdce, takové to přeskakování?

areh
11. zář 2019

@mimisef já to mám takhle po porodu. Než jsem si to vůbec uvědomila, tak jsme se s manželem málem rozvedli. Teď jsem vynechala antikoncepci a piju kontryhel. Uvidíme, co to přinese...

odula
11. zář 2019

zdar. Me se PMS zhorsilo po tretim diteti a čtyřicítka na krku. Jako tak tyden pred mám dojem, že všechny zabiju. Manzel uz s tim pocita, uz i starší děti, a raději se klidí. (jednou jsem takhle vyhoukla na syna a pak mu povídám - hele, to jsem přehnala, promiň. Víš co, mám zas ty svoje těžký dny. A on, s takovým povzdechem "já si to myslel" :D ) Pak si vzdycky udeláme sedánku a všechno udobříme :D každopádně co mě pomáhá - vyřadit sladký, nepít alkohol, lehčí jídla. Jinak zvažuju i nějakou hormonální terapii ale zatím jsem s tím nikam nešla. Nemáte někdo zkušenost? nebo třeba bylinky?

odula
11. zář 2019

@michalkamisa ty jo ale někdy je to fakt na zabití (mě zabití). Manžel povídá - nevíš kde je máslo? Já slyším " Kam si dop...e zas zas... to máslo!!" Nebo manžel "podej mi koště, zametu kuchyn" a já slyším - "jseš tak neschopná žes tu zas nechala bordel, hrozný toto" :D :D a tak. fakt bych potřebovala někam vždycky vypadnout abych neškodila :D

mimisef
autor
12. zář 2019

@odula Jsem taky nervní už i na děti :( je mi 33 a jsem na granát 🙏
Jsem i líná jít do sprchy....nic mě nebaví...den před ms zas uklízím jak psychopat všechno savem 😂😂😂

mimisef
autor
12. zář 2019

@areh Antikoncepci neberu a nikdy nebrala, nesmím.Kontryhel si taky dávám občas před ms .....

ivuska1986
14. zář 2019

@mimisef Ahojky, zkus produkty od firmy Tiande, mají bylinné vložky a čaje, nevěřila jsem, ale zbavily mě mykóz a po jejich detoxu jsem i po deseti měsících otěhotněla. Nedám na ně dopustit. Hodně uživatelek psalo o zbavení PMS v rámci používání vložek a i zkrácení doby MS.

mimisef
autor
14. zář 2019

@ivuska1986 děkuji ale jako kosmetička mám na tuto značku svůj názor 🙄

mimisef
autor
17. zář 2019

Ženy a co to motání hlavy, nevolnost??