Dobry den,chci se zeptat,zda ma.nekdo stejne problemy od porodu jako ja. od porodu (mam uz 14mesicniho syna) mam stale problemy se sexem. Boli me to. S tim jsem byla uz u dr a rekl mi,ze to muze byt tim, ze se mi zmenil tvar delohy a doporucuje mi znova otehotnet. Tim se mi zase pry deloha zmeni do jineho tvaru a muze me to prestat bolet. Ale taky nemusi.. . Od devateho mesice nekojim, ale kdyz nemam ms,tak stale spinim 🤔 coz mi prijde taky divne,ale tohle mi zacalo teprve nedavno. A treti vec... nejdou mi.zavadet spravne.tampony. vzdy mi vyklouzne a poznala jsem,ze.mi to.nejde v sede,ale.kdyz si stoupnu jde to lip. Mate s tim take.nejaka z vas problem? Trosku.me to.uz nici. Kdyz sex boli a do toho neustale krvacim,je to dost otravne...
@oltyllie dělal ti dr nějaké podrobné vyšetření? není normální zažívat bolest a špinit pořád...může to být sestouplý děložní čípek - pak se dělá konizace (tak jsem to měla po prvním porodu), jestli je doktor flink a doporučuje další těhotenství, šla bych k jinému...
Další těhotenství mu přijde jako řešení? Hm, tak to bych asi změnila gynekologa.
Taky si myslím, že nejde o změnu tvaru dělohy, ale spíše změnu v postavení a otočení děložního hrdla a čípku. Nevím, jestli by na tom něco těhotenství změnilo, jen při zvětšování dělohy se děložní hrdo s čípkem vyklene dopředu. Jinak bych této diagnoze vůbec nerozuměla.
On vi zatim jen o bolesti,o spineni jeste ne. Ale hned jak mi skonci ms,musim se objednat,nebo spis az zase zavnu spinit. Aby videl "odkud to tece" kazdpopadne je to dost otravne. Rikal,ze tam zadnou.cistu nemam a na tu kamerku ted presne.nevim jak.se to.jmenuje,se mu me.posilat nechce a me se tam taky nechtelo. Je to bolestive?
A co ti vlastne.znamena,ze mam.sestouply.cipek? Co se pak.dela?
@oltyllie tak to pak neni doktor, pokud mas nejakej problem, tak je potreba to resit... hysteroskopie neni bolestiva, je to zakrok na 15 min je to v celkove anestezii, rano jsem prisla na 9 a ve 12 me propusteli, 3 dny jsem pak spinila a po 14 dnech mela vysledek. podivaji se ti do delohy kamerou a vidi jestli je tam problem nebo ne
Dekuju holky,po.ms budu resit s dr znova
No mozna by te mel gynekolog poslat na hysteroskopii, podivaji se ti do delohy kamerou a zjisti co a jak. Me ted zjistili ze tam mam nejakej val...