Ahojky.. Holky jak reagujete na změnu počasí? Máte nějaké potíže? Bolest hlavy, motání hlavy atd...?
Mam artrozu v rukach takze jakakoliv zmena pocasi me neuveritelne boli.
Dneska jsem poslala dítě do školy a šla si rovnou lehnout. Vstávala jsem ve 12h a stejně jsem pořád taková praštěná. Původní plán byl úklid, ale na to dnes nemám. Přemlouvám se i jen k tomu, abych došla koupit něco k večeři.
@nikis97 Vždycky jsem si myslela že to je blbost, ale čím jsem starší, tím víc pociťuju změny počasí. U mě hlavně že mě bolí celé tělo (a hlavně hlava).
Záleží jaká ta změna je, třeba na dnešek se mi strašně ulevilo :D to vedro přes víkend mě zabíjelo, netesim se na léto a úplně nepotrebuju už v dubnu tropy :D tak dneska jak se ochladilo, i když půl dne lilo, sem měla nějak mnohem víc energie a lepší náladu. Jinak bolesti hlavy mám, když je třeba horší tlak, to úplně nezáleží na počasí.
Bolest hlavy, nekdy zad a misto po velkem zanetu, obcas se k tomu pridaji stavy na omdleni
bolest hlavy, nekdy fakt priserna!
Des bes 🙄 posledni dobou to snasim cim dal hur (ono ty skoky jsou velky no)..
Já na teplotní šoky nereaguju, ale syn reaguje epileptickým záchvatem.
@nikis97 Zrovna dnes jsem se probudila s bolesti hlavy. Vcera 25 stupnu, dnes 12. Poznam vzdy radikalni zmenu pocasi. 😅