Změna počasí. Jak na ni reagujete?

nikis97
10. dub 2024

Ahojky.. Holky jak reagujete na změnu počasí? Máte nějaké potíže? Bolest hlavy, motání hlavy atd...?

makovice88
10. dub 2024

@nikis97 Zrovna dnes jsem se probudila s bolesti hlavy. Vcera 25 stupnu, dnes 12. Poznam vzdy radikalni zmenu pocasi. 😅

kakba
10. dub 2024

Mam artrozu v rukach takze jakakoliv zmena pocasi me neuveritelne boli.

mishka87
10. dub 2024

Dneska jsem poslala dítě do školy a šla si rovnou lehnout. Vstávala jsem ve 12h a stejně jsem pořád taková praštěná. Původní plán byl úklid, ale na to dnes nemám. Přemlouvám se i jen k tomu, abych došla koupit něco k večeři.

klokanka31
10. dub 2024

@nikis97 Vždycky jsem si myslela že to je blbost, ale čím jsem starší, tím víc pociťuju změny počasí. U mě hlavně že mě bolí celé tělo (a hlavně hlava).

krisstina93
10. dub 2024

Záleží jaká ta změna je, třeba na dnešek se mi strašně ulevilo :D to vedro přes víkend mě zabíjelo, netesim se na léto a úplně nepotrebuju už v dubnu tropy :D tak dneska jak se ochladilo, i když půl dne lilo, sem měla nějak mnohem víc energie a lepší náladu. Jinak bolesti hlavy mám, když je třeba horší tlak, to úplně nezáleží na počasí.

jannym
11. dub 2024

Bolest hlavy, nekdy zad a misto po velkem zanetu, obcas se k tomu pridaji stavy na omdleni

lacehea
11. dub 2024

bolest hlavy, nekdy fakt priserna!

l_
11. dub 2024

Des bes 🙄 posledni dobou to snasim cim dal hur (ono ty skoky jsou velky no)..

lachipie
11. dub 2024

Já na teplotní šoky nereaguju, ale syn reaguje epileptickým záchvatem.

linusha
11. dub 2024

@nikis97 jelikož mám na těle mnoho jizev tak mně reagují na počasí ty buď hodně svědí, někdy pálí, někdy velmi pnou. Záleží jaka změna přichází ozvou se mi tak 36 hodin před samotnou změnou

mishka87
12. dub 2024

@linusha Mě takhle zlobí velká jizva v podpaždí (málem jsem v dětství přišla o ruku).
Ale jen v době, kdy má přijít bouřka. To mě v ní vždycky tak nepříjemně cukají nervy, které byly kdysi poškozené. A pokud má přijít nějaká opravdu hodně ošklivá bouřka, tak mi ta jizva i oteče.

leneee
21. dub 2024

@nikis97 jsem strasne unavena. Ale fakt silene. Boli me ted casto hlava a mam nizky tlak, cast dne mam pocit, ze to se mnou sekne, nebo jdu radsi spat treba i po obede.. a zrovna dneska si rikam, ze by bylo fajn, aby si to pocasi zas na chvili sedlo, abych se dala dohromady.