Dobrý den, s mým gynekologem nejsem spokojená a proto jsem se rozhodla že od něj odejdu. Musím mu to říkat že odcházím nebo stačí když se zaregistuju u jiného? Musím si vyžádat dokumentaci?
Před týdnem jsem byla na preventivní prohlídce, nebudu muset absolvovat znovu prohlídku u nového gynekologa?
Děkuji za zodpovězení mých otázek a přeji hezký den 😊
Stejně jako nademnou 🙂 přecházela sem na začátku těhotenství a na první kontrole sem byla u něj. Jen se mě zeptal kam jsem chodila a klasika, anamnéza a vyšetření 🙂
@kvetina10 Říkat mu nemusis vůbec nic, také sem měnila doktorku. Moje nova pouze zaslala zadost o preposlani veškeré dokumentace a bylo. A jinak moje nova lékařka me prohlédla, ale je fakt, ze na poslední kontrole sem před tím byla v září loňského roku, takže možná ani na tebe koukat nebude. 🙂
Já jsem byla na preventivní prohlídce taky krátce před přechodem. Vlastně na ní jsem to lékaři sdělila,že přecházím k jinému. Nebyl žádný problém.
@kvetina10 Rekla bych to asi takhle, každý lékař si to dělá po svém, jestli si nejsi jistá, jdi tam stejne připravená jako by tě mel prohlížet.
@littlebee124 Dobře, děkuji 🙂
@kvetina10 Myslím, že nedělal. Říkal, že právě proto, že jsem měla preventivku krátce předtím. Rok dopředu mě určitě neobjednal, to si musím sama hlídat. Já jsem od původního odcházela po potratu, ještě jsem k němu šla na kontrolu po šestinedělí a zrovna to byla i doba pro preventivku. Už jsem měla vyřízeného nového doktora.
Ale každý DR to může mít jinak. Buď připravená na obojí možnost.
@kvetina10 nový lékař s tebou sepíše anamnézu a když bude potřebovat, sám si kartu od původního lékaře vyžádá. Původnímu nic říkat nemusíš. A nevím jestli ti třeba neudělá vstupní vyšetření. Já jsem přecházela v těhotenství, takže jsem byla rovnou na prohlídce.