Žlučník?

nevimjak_
10. pro 2024

Ahoj holky, potřebuju se zeptat bolí mě už nějakou dobu uprostřed pod prsama, moje mamka a celá rodina trpí na žlučník, je možný ze by to bylo tím? Je mi vlastně jen 15 let a nevím jestli můžu mít vůbec žlučník no řekla jsem to mamce, před 2 lety jsem bydlela u babicky 5let a ta byla na vozíčku takže měla dost co delat sama se sebou a vařila smažené jídla málokdy vařené až poslední rok si začala dbát na zdravou stravu ale to jsem šla bydlet k mamce zpatky no tak se chci zeptat jestli nekdo ma zkušenost s tímhle a nebo co by to mohlo být?

nevimjak_
autor
10. pro 2024

@nevimjak_ no a řekla jsem to mamce ta řekla že nic řešit nebude dokud to nebude akutní😢

petramana
10. pro 2024

zlucnik je spise napravo

chybadel
10. pro 2024

@nevimjak_ záleží žlučník bolí vždy po nějakém jídle co ti nesedne tak zkus si dát žlučníkovou dietu najdeš na netu a jet chvíli podle ni a uvidíš jestli de to zlepši pokud ano je to žlučník

hanka_12345
10. pro 2024

Ano zlucnik mit muzes. Svagrove ho brali ve 12 letech.
Jdi k obvodakovi. Pokud s tebou mamka nechce jit tak bych sla asi sama. On te.nevyhodi ze jdes.sama

nevimjak_
autor
10. pro 2024

@petramana no tak to nejspíš žlučník není, nevíte co by to mohlo být? Je to jakoby takové píchaní.

hanka_12345
10. pro 2024

@nevimjak_ nemas skriply nejaky nerv? Me.se nekdy blbe.dycha jakoby ale neboli to lrave tesne nad zaludkem, ten lrostor jak konco hrudni kos a zacina zaludek. Pak to prejde. Nekdy to mam ikdyz se prejim

nevimjak_
autor
10. pro 2024

@hanka_12345 no možný to je nevím uvidíme co z toho bude, každopadně děkuji♥️

andelka
11. pro 2024

Žlučník se mi ozýval napřed jako píchání uprostřed hrudníku, po některém jídle a když jsem jedla ve spěchu, stresu. O prázdninách mě několikrát chytly bolesti zad dole a bolest hrudníku uprostřed a nevolnost nebo zvracení. Dva měsíce nemám žlučník,protože to všechno bylo od něj. Na pohotovosti v nemocnici mi v srpnu zjistili kameny. Dva měsíce jsem před operací držela dietu a slabý záchvat jsem měla jen jeden, po dietní chybě. Teď už jim normálně a mám klid.

andelka
11. pro 2024

@hanka_12345 Takhle mi právě začal žlučník. Až po několika letech se to změnilo v žlučníkovou koliku, kdy jsem behem měsíce měla čtyři a poslední skončila až díky kapačce v nemocnici ( na dovolené) a až tam zjistili,že to je od žlučníku.

1pomnenka
11. pro 2024

Nikdo ti na dálku neřekne, co ti je, nejsme lékaři. Zajdi si na dětské! Není to normální, aby tě v 15 každý den něco bolelo, píchalo, bylo ti na zvracení. Začni to řešit u dětského, nenecháš si přece bolesti rozběhnout. Nepiš mi, že to není tak jednoduché, že jsou rady k prdu a že jsem toxická. Nikdo kromě lékaře ti nepomůže, je to jen na tobě, zvednout zadek a jít do ordinace a ne to tu měsíc řešit. Co je na tom složitého, když ti stále není dobře? Vždyť můžeš mít i obyčejnou žaludeční neurózu.

miryp
11. pro 2024

@1pomnenka už jí byl zrušen účet

rezina96
11. pro 2024

Může to být žlučník, nebo jen cesty. Pamatuji si, jak jsem trpěla. Tenkrát mi bylo 7 let a na operaci jsem se dostala až když mi bylo 10 let, protože ještě nebyly přístroje, aby se mohly operovat malé děti, ale teďužto dělajípomalu na počkání. Hrozný bolesti, nemohla jsem nic sníst, po všem mě to tak šíleně bolelo, zlé mi bylo. Suchý rohlík šel hned ze mě ven. Celý mi ho odstranili a mám klid. Určitě zajdi k doktorovi a řekni mu to.