Hezký večer. Potřebovala bych prosím poradit. Manžel si v Pondělí zlomil malíček na noze, spadl mu na nohu paleťák. Byl v nemocnici, udělali rtg, potvrdili zlomený malíček, na dvakrát mu malíček rovnali. Nohu měl nateklou na malíčku kde mu tekla krev. V Pondělí má přijít na kontrolu. Včera jsem si všimla, že mu noha začala otíkat, takhle na nárt (viz foto) a dnes to má takové. Bolí ho to o trochu víc a je to víc nepříjemný, říká, že ho nebolí ani tak ten malíček jak přímo na tom fialovým. Nemáte někdo zkušenosti prosím?
Ok, díky za odpověď.
@natyy34 to je normální. Na tu modřinu doporučuji Traumaplant. Jinak s tímto není potřeba chodit k lékaři, se zlomenými prsty si člověk v pohodě poradí sám doma.
Taky jsem si pořídila, nateklé jsem to měla podobně. Bolelo mě to ukrutně dlouho, šest týdnů určitě. Ještě teď o tý zlomenině vím, a to už je to pět měsíců.
JÁ JSEM SI NAKOPLA MALÍČEK O ROH SKŘÍNĚ...nebyla jsem ani u lékaře jen jsem si malíček přilepila dohromady se čtvrtým prstem ...modřinu jsem měla až na vnějším kotníku...chce to jen něčím mazat na modřiny,já měla BODYFRESH OD JUSTU...