Ahoj, mate nekdo zkusenost s touto metodou laserove operace oci? Mel jste po ni nekdo nejake komplikace, bolesti, suche oko? Mohl byste napsat nekdo svoji zkusenost? Diky 🙂🙂
@market177 měla jsem strašně suché oči po ránu, to byl vždy horor je rozlepit. Ale když si člověk zvykne mít po ruce ty umělé slzy tak je to v pohodě, jen se kápne a hned úleva. Jak často jsem kapala opravdu nevím, už si to nevybavuji. Ale ten re-lex je zatím nejšetrnější metoda pokud vím, jsme ráda že jsem do ní šla, je tam nejméně rizik i omezení.
Měla jsem kolem 5,5D a operovali mě v Lexum Brno. Byla to tehdy celkem novinka ten Re-lex.
@market177 Dobrý den, je to sice už pár let, co jste zřejmě byla na operaci očí v HP, ale přece jen to zkusím. Mohu se prosím zeptat na Vaši zkušenosti, jak proběhla operace a doba po ní a jestli jste spokojená se svým rozhodnutím? Zvažuji právě taky operaci metodou Relax smile v HP, jen mám obavy z toho, co mě čeká..Děkuji moc
Mám po ní 2 nebo 3 roky teď nevím, naprostá spokojenost. Suché oci jsem měla cca rok poté, musela jsem kapat. Ale pak se to samo spravilo. Jedno z nejlepších rozhodnutí v životě, na brýle si už ani nevzpomenu.