Maminky prosím nevíte co by to mohlo být? Začal mě trápit šíleně tmavě zeleny až černý průjem. :( jsem 34tt. Žádné bolesti ani křeče v břiše nemám. Vlastně nemám vůbec žádné potíže jen ten průjem. Doktor napsal Endiaron který beru už dva dny a pořád se nic nezlepšilo . :(
Pridej probiotika, Enterol, nebo Hylak
@sudylichozrout železo jsem v době začátku prujmu ještě nebrala.
@eliskaaluky zelezo ti zbarvilo stolici, takze toho se desit nemusis. Barva je typicka. Co se tyce prujmu, muze jit o dietni chybu/strevni infekci. Ja mela po zeleze spis zacpu, ale barva byla take takova.
@sudylichozrout bohužel průjem s tou šílenou barvou jsem chytla ještě dřív než jsem začala brát železo. To mu dali až společně s endiaronem takže ho beru teprve dva dny. A zelený průjem už jsem měla tři dny před.
Mozna je to blbost, ale treba je zbarveni z jidla, u me to delaji boruvky. Prujem mam stridave s normalem v tehotenstvi i bez nejake infekce. Zabira mi na upravu pravidelne brani probiotik. Jinak bych zkusila jiz zmineny hylak a pripadne cerne uhli.
@eliskaaluky ja brala zelezo a mela jsem denne cerny prujem bez bolesti bricha. Muj gyndar rikal, ze zelezo zpusobuje prujem, ale taky zacpu.
Taky mi zelezo u druheho tehu zpusobuje prujem. Ster negativni. A take urcita jidla. Takze se snazim jist dietneji, probiotika s zelezo jen obcas, uz nejsem tak chudokrevna.
Zelený prujem jsem měla při salmonele, nechci strašit, ale běž na výtěr raději.
@kacenkaaa12 a měla jste pouze průjem? Já četla že u salmonely jsou šílený křeče v břiše a nic takového právě nemám.
Neberes nahodou zelezo?