Zdravotní problém. Má to někdo také tak?

majkyn
4. říj 2021

Dobrý den, mám takový problém..
Užíval jsem marihuanu, asi rok v kuse každý den, ve velkém množství..nikdy jsem zadne problemy nemel a vse bylo v poradku..bohuzel po cca tom roce pokazde co jsem si zakouril jsem se cely klepal a buselo mi dost srdce, myslel jsem si, ze to neni nic hrozneho a kouril par mesicu dal..ale jen se to zhorsovalo a zhorsovalo..myvam pocit ze nedycham kdyz usinam, nepravidelne mi busi srdce, vzdy me to hrozne vyleka kdyz usinam, a prepadne me tak zvlastni pocit ze to nejde ani poznat..je mi 20 let a marihuanu nekourim uz tak 5 mesicu..problemy sice ustoupily ale ne tak uplne..jednou mi byla zavolaná sanitka a delali 5x ekg, dali mi neurol a nejaky prasek na uklidneni po kterem si mi udelalo lip, bal jsem se ze umru, pac jsem si zakouril a nemohl jsem pevne stat na nahou a buselo mi srdce tak moc, ze jsem myslel ze mi vyskoci..mel jsem problemy ve vztahu ze kterych jsem mel deprese a uzkosti.
Tezko se mi tyhle stavy popisují, má to někdo taky tak? Když se snažím v noci usnout tak mi divne boucha srdce a jde mi mraz po celem tele..cejtim se jak pod nejakou drogou ale drogy uz neuzivam, snad neznim jak nejaky blazen a budu rad za jakoukoli odpoved. Dekuji

ivybee
4. říj 2021

@majkyn Tipla bych si spojitost s psychikou, tím spíš pokud jsi měl deprese nebo nějaký úzkosti.
Přestat s užíváním a hlavně vyhledat odbornou pomoc!

tinaprofi
4. říj 2021

a nějaké gynekologické problémy tě netrápí? s kojením všechno v pohodě? 🙂)))

nikjean
4. říj 2021

@majkyn Asi by bylo příště lepší se se svým problémem s drogami svěřit lékaři, psychologovi a ne matkám na diskuzním fóru o mateřství. 😀

Troll.

pampeliska1313
4. říj 2021

Může to souviset s tou úzkostí, určitě víš, že když užíváš marihuanu, je důležitý bejt v dobrým rozpoložení, když nejsi, může ti to tu úzkost ještě prohloubit, navíc, když začneš panikařit, to pak tělo dělá divy a víc to vnímáš. Zkus si najít jinej ventil. Chvíli to na úzkosti pomůže, ale dlouhodobě to bejvá špatný, když psychika není ok.