Zdraví. Co s únavou?

micicicicinka
18. říj 2022

Zdravim mam dotaz či radu , mam menší problém neustále jsem unavená vůbec mne nic nebaví porad bych spala den i noc je mi 25 u Dr jsem byla výsledky vše mam v pořádku jak má být ale ta únava nepřestala čím to muže být začalo to teprve nedávno je to tak cca půl roku ze sem nevyspala unavená než nálad nic mne nebaví a ja už nevim co stim chtěla bych nějak oživit 😂

nikoulinka
19. říj 2022

@micicicicinka ahoj 🙋 cca ve 22 letech jsem měla to samé. Ráno jsem vstala, šla do práce (dělala jsem jen ranní směny)... Z práce jsem přišla, akorát se najedla, lehnula a spala až do další směny. A tak to bylo cca dva měsíce, než jsem se rozhodla zajít k Mudr. Bylo to taky v období konec léta/podzim. Mudr mi tehdy dělala různé testy a vše bylo v pořádku. Řekla mi, že je sice takové období, ale jedná se nejspíše o jarní únavu 😅 Doporučila mi 2x denně pít zelený čaj. První na lačno, druhý během dne. A denně kapat echinaceu. To dávkování si už ale nepamatuju. A nevím teda, zda to bylo opravdu tím, ale nicméně za přibližně tři dny, jsem se cítila lépe a cca po 14 dnech už to bylo úplně fajn 🙂

konidana
19. říj 2022

@micicicicinka Muze to byt i odraz nejake psychicke nepohody

micicicicinka
autor
19. říj 2022

@konidana je fakt ze sem na sobě pocítila i troch stres a podobně už kvůli tomu ze nám neje otěhotnět tak asi z toho do toho prace je to prezeujci