Ahoj holky. Rada bych vedela jestli to ma i nektera zvas nebo jestli to nektera zazila a jestli jste to nejak resili. Ke konci tehu cca 33tt jsem otekla. Zadrzovala jsem hodne vody. Pisu ke konci tehu protoze jsem 35tt rodila. Ted po porodu kojim a vodu zadrzuju porad. Celkem dost rekla bych. Mam otekle nohy i ruce. A to tak ze i kroksy mi jsou nekdy fest. Posledni dobou pocituju ze se mi o hur dycha, ale jen obcas. Brutalne se potim, nekdy to i dost boli (ty nohy). U prvniho syna jsem rodila take 35tt, take jsem byla zavodnena, ale na 7tt jsem prestala kojit protoze jsem nemela mleko a presla na um a po case jsem splaskla.
Ted je druhemu synovi 14tt mleka mam dost jenze me trapi ty otoky co se tyce zdravotni stranky ... mela jste to nektera zvas? Diky za odpoved 😊
Jdu zitra. Myslim si ze za to muze kojeni. Rozhazene hormony. Jen me zajima jestli to mel nekdo podobne 😊
Omezte sul a vice pijte. Telo se dava do poradku..
To delam ale vubec nic se nedeje ...
V porodnici nam radili na otoky pri kojeni hodne bilkovin-mleko a mlecne vyrobky-idealne zakysane,sunku,syry,vyvary a hodne pit.
To se taky snazim dodrzovat. Ale dekuju za rady. Uvidim jak zitra u doktora ...
Mela jsem to hodne, uz jsrm ani nemocila. 86 pri porodu, 89 pri propusteni, za tri tydny 71. Velke otoky, bala jsem se. Udelali mi akorat echo srdce a sono zil a proste to tammimco muselo poradne utlacovat, nemela jsem skoro zadne bricho totiz. Pila jsem pak cosi z okurky, citronu, celerove nate a vecne hnat masazema otok nohou nahoru.
Mně otekly nohy až těsně po porodu, ale vážně strašně. Doktorka mi v porodnici poradila zvýšit příjem bílkovin - pomohlo to, cca za týden jsem měla nohy v původním stavu. Ale může jít taky o jinou příčinu. Držím pěsti, ať se to brzo spraví.
Co na to lekar?