Holkyyy, nahmatala jsem si tvrdou bolestivou zatvrdlinu v prsu, lehce se hýbe. Dcerku kojim jen večer 🙈. Plaším tady a googluji, samozřejmě jsem našla ty nejhorší možné scénáře. Zánět prsu jsem již měla na počátku kojení (a zatvrdliny v prsu) jen si nejsem jistá, zda se s nimi dalo lehce pohybovat.🙄 Uklidňete mě, prosím!.😂🙈
@xcassiopea
Děkuji. K lékařce se zajisté objednám, bohužel ordinuje až po novém roce.👍🏼
Ahoj, já si před pár lety nahmatala v prsu bulku, do toho se mi i vpáčila bradavka a fakt to bolelo, google jsem použila taky a byla ještě víc v panice, poslali mě na ultrazvuk, tam se jim to nezdálo, tak mamograf- byla to naštěstí jen cysta , takže klid a doktor, držím palce 🙂
A není to jen ucpaný mlékovod pokud kojíte? Mám to skoro každý měsíc a někdy je to jako tvrdá bolestivá švestka a někdy jako malé kuličky. Někdy pomůže najít maličkou bílou tečku na bradavce a “vyďoubat” ji a pak mléko vymačkat. A někdy to nejde a léčím to obklady.
@elfka21
Možné to určitě je, zrovna před pár dny, než jsem si zatvrdliny všimla, jsem pociťovala nepříjemné nalití prsa. 🙈
nevím jestli Tě to uklidní, ale měla jsem něco z mízní uzlinou, bolest slušná, nečekej a objednej se k doktorce a co nejdřív na ultrazvuk, budeš moudřejší.