Ahojky všem.
Chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost ze zat.krkem? Asi dva dny zpátky jsem tady dávala téma že se mi motá hlava a že mám nízký tlak. Prdlajz 😔 on to tlak nebude, protože ten mám v normě po kafi a vesele to točím dál. Ani né tak točím jako závratě jako bejk 😒 ☹ ☹ jsem naprostou zoufalá. mám dvě malé děti, takže fakt ležet a odpočivat to nejde. Zítra se chystám na neurologii pokud to nebude lepší, což se modlim! nemáte někdo zkušenost jak si pomoct?nic mě nebolí jen prostě citim krk vzadu, poibolívání hlavy, a hrozný tlak po stranách krku když dám hlavu dolu, zaléháni uši. a ty závratě a to je snad to nejhorší, a nejhnusnějši. prosim poradite jestli máte zkušenost, i když... nikomu bych to nepřála 😠 😖 😢
zkouším na to dávám teplou plínu vždycky dám na toleni a manžel mi scháni límec. No snad to pomůže, děkuji moc!!!!!
Ahoj, znám důvěrně ☹ Provází mě několik let, i ty závratě bohužel. Můj dr. tvrdí, že většina neduhů je od krční páteře. Doporučuju v dm koupit sáček s višňovými peckami (dá se nahřát do mikrovlnky a super pomáhá), další dobrá zkušenost s novinkou od ryoru - mátový gel. Je určen sice spíš na úlevu nohám, ale i na svaly apod. je super
zkus krk nahřát - polštářkem apod. na zablokovaný krk mi pomáhají mobilizace a masáž.