Zastavení laktace, prso je velké, tvrdé, bolestivé

klara0000
18. kvě 2017

Potřebují poradit, musela jsem ukončit kojeni. Již třetí den nekojim , ale prso je hodně velké a.dost tvrdé i bolestivé na dotek. Co vám holky pomohlo?

ohi
18. kvě 2017

Určitě odstříkat trošku do ulevy,aby to tak nebolelo. Chladivé nebo tvarohové obklady. Šalvějový čaj a jsou i homeopatika. Já tím prošla před 14 dny. Nejhorší byly dva dny.ale já kojila už jen v noci

klara0000
autor
18. kvě 2017

@ohi ja mam dost mléka vždy jsem musela nosit ty vložky do podprdy jinak mi to proteklo, ale z toho prsa co je tvrdé nejde nic odstrikat,snad ten tvaroh.pomůže

naste
18. kvě 2017

Nejspolehlivější je nechat si napsat Dostinex, jsou to jenom 2tabletky a napíše gynekolog.Jinak pokud možno neodstříkávat nebo jenom trošku do úlevy, těsná podprsenka, led nebo studené obklady, trochu omezit tekutiny.

panickatlamicka
18. kvě 2017

@naste to je strasny dryjak, krom toho je pani tehotna. Takze bych sla pres babske rady.

naste
18. kvě 2017

@panickatlamicka Jak to víte, že je to dryják, vy jste porodní asistentka nebo lékař? O tom, že je těhotná se paní nezmiňuje , ale pokud je, tak je samozřejmě lepší žádné léky nebrat .

panickatlamicka
19. kvě 2017

@naste tak to snad ani nemusim byt lekar, nechapu, proc se tim tady ohanis. Staci umet cist a predevsim chapat psany text. Vypada to, jako bys povazovala me vyhrady za „utok" na tva doporuceni. . Mimochodem, ty jsi lekar, kdyz doporucujes tento lek? Pani to ma napsane primo u sveho profilu v teto diskuzi, ze je tehotna.

ohi
19. kvě 2017

Určitě trochu odstříkávej do ulevy,at nedostaneš zánět. Obklady jsou super,mě se ale ulevilo jen když jsem je měla

nafuka
19. kvě 2017

ricinus communnis 30 CH homeo na zastavení laktace, odstříkat jen do úlevy a prsa nestahovat nebo dostaneš zánět.

klara0000
autor
19. kvě 2017

@ohi
@nafuka včera jsem odstrikala a dala obklady a je to ok, hlavně ze dr mi řekla at je mám stahle, děkuji holky