Zapáchající výtok z pupku. Nevíte, co to může být?

24. led 2022

Ahoj, omlouvám se za anonymitu, ale je to pro mě takové choulostivé, až trapné. Můj dotaz spočívá v tom, jestli některá z vás nemá zkušenost se zápachem z pupíku. Nikdy jsem neměla problém. Před pár dny jsem v pupíku objevila něco žlutého, vypadalo to jako ušní maz. Ale hrozně to zapachalo. Vydesinfikovala jsem, ale za pár dnů to bylo zase. Pupík mám hodně červený. K lékaři se mi s tím moc nechce. Chci to ještě zkusit takhle. Díky za vaše postřehy

slecnami
24. led 2022

Zkušenost naštěstí nemám, ale tipuji, že jsi se třeba zpotila/zapařila...? Zkus to každý den několikrát vytřít štětičkou do uší namočenou v lihu, mělo by to být ok.

viki999
24. led 2022

Kolik ti je? Problémy podobného rázu jsi nikdy neměla? Podle názvu diskuze mě napadl persistujici urachus (měl to syn, ještě je varianta kterou neznam jménem, ale místo močového měchýře vede do střev), ale předpokládám, ze už by se to davno projevilo.. stejně jako pistel 🤔
Pak asi leda opravdu něco kožního, tak případně řešit tam 🙂 věřím, ze to je nepříjemné..

marcicek84
25. led 2022

Zanet pupku se deje a to se bez lekare fakt neobejde,nepodcenovala bych to a nekam zasla.

janedv
25. led 2022

muze mokvat. vycistit lihem (bude to asi palit) a pak mazat mastickou se zinkem (v lekarne koupis zinkovou mast od Herbacos-u, stoji asi 60kc).
Jestli to po par dnech neustoupi, tak pak k lekari.

ssedrumm
25. led 2022

Nenosis vysoke kalhoty do pasu, co by tlacily na pupik? Ja to mela parkrat z tohohle důvodu...

autor
25. led 2022

@ssedrumm nosím. Výhradně. Moje proporce mi nižší nedovolují...

ssedrumm
25. led 2022

Tak to může být opravdu z toho...