Ahojky holky, nikdy jsem nemela gynekologicke problemy. Minuly tyden jsem dostala velke bolesti v podbrisku. Hned rano jsem jela k lekari s tim, ze by to mohl byt slepak. Akutni bolesti trvaly necelou hodinu, pajk to bylo v pohode. Obvodak me poslal na gyndu a pak uz to jelo - vysetreni, nemocnice, obavy s operace, kapaky. Zlate kapaky, ktere mne zachranily pred operaci. 😉
Jenze pri vysetreni zjistili na levem vajecniku nalez 24x36 mm.
Kdyz jsem se na to ptala, tak mi bylo receno, ze je to ten zanet. Druhy doktor, ze zase cysta.
Pred propustenim domu mi delali vysetreni a levy vajecnik byl zvetseny 28x36 mm.. Nechapu, co si pod tim mam predstavit. Zatim jsem do patku na ATB a pristi tyden kontrola. Prosim, nemela jstebto nektera?? Dekuji za jakekoliv info. Nemam kolemnsebe nikoho, kdo by prodelal zanet vajecniku..
Ano, wobenzym mi byl doporuceny. Zkusim poridit. Zanet vymizel, ale na levem vajecniku je cysta 4 cm. Tak jsem zvedava, jestli odejde sama. Nemate nekdo zkusenost s prasknutim cysty? Poznam to nejak?
@domajsek Mohla by sama zmizet, ale je potřeba, abys na sebe dávala pozor🙂. Třeba wobenzym zase pomůže, uvidíš. Ať se Ti vstřebá, good luck!
Určitě bych doporučila brát wobenzym, ten je v obou případech velmi nápomocný a je volně k sehnání v lékárně. Problém samozřejmě nevyřeší, ale zmírní průběh a urychlí léčbu.