Holky pomoc.. od rana me svedilo oko, ted mi hodne slzi a dokonce se tvori hnis.. co s tim? pomůžou jen kapky do oci - umele slzy, nebo mam na pohotovost? a hlavne, pokud pohotovost, jaky lekar? dekuji vsem
@fiiif do lekarny pro optalmoseptonex nebo ocuflash a vykapavat co 2 h,pokud nezabere pohotovost nebo lekar napise atb kapky a atb mast do oka...
Tak moje oko je rude, zhnisane a bolave. Vidim pres nej rozmazane a neustale slzi. Jde mi o to, jestli je zanet spojivek na pohotovost nebo staci jen lekarna. Doma nic nemam. A ptam se na typ lekare, protoze si nejsem jista zda na pohotovosti ocar je nebo mam jit na internetu
Jak uz bylo psáno, opthalmoseptonex a jinak k mudr ten předepisuje opthalmoframykoin
Ocuflash z lekarny a uvidíš. Já byla za 4 dny fit i bez atb. .. A tento postup mi doporučil lékař obvodní 👍
@fiiif Na to by stacila i obycejna pohotovost...ale myslim,ze i ta lekarna...
Tak nakonec proběhla jen lekarna, dostala jsem ophtalmoseptonex mast i kapky a do pondeli uvidime. V nejhorsim si zajdu k obvodnimu.. =) diky všem
@fiiif Tak at to zabere
@fiiif
mam zanet spojivek skoro kazde leto,nejlepsi je ten ophtalmoseptonex masticka,koupis v lekarne normalne
@klea81 dcera na tyhle kapky měla alergickou reakci, zkoušeli jsme jich už víc a vždycky jí to oko ještě víc oteklo, dokonce i po tom ATB, má ty oči citlivý po manželovi, jediný na co reakci neměla, byl právě ophtalmoseptonex. Tohle se asi musí vyzkoušet, co komu sedne.. Borovou vodu jsem nezkoušela, to je dobrý tip.
@fiiif Tak nejspíš očař... a jestli je to na pohotovost nebo ne, to musíš odhadnout ty, my tvoje oko nevidíme. Jinak umělé slzy ne, zkusila bych ophtalmoseptonex, nic lepšího se mám pocit bez receptu koupit nedá.