Ahoj holky,
poradíte, co pomáhá na zánět spojivek, co člověk může koupit normálně v lékárně. K dr. se bohužel ještě pár dní nedostanu :-/
@leniczka23 moc rozjeté to není, ani to nebolí, je to jen v koutku oka, víceméně se to pomalinku zlepšuje samo.
Skus obklady s heřmánkem 👍
Ahojky holky, chci se zeptat už dva dny mě pálí oči na sluníčku. Vyzkoušela jsem snad úplně vše a nemůžu jít s děckama ani ven, protože sluníčko mi na to také nedělá dobře, ale což o to.. horší je, že nic nevidim, jak slzím. Nemám žádnou alergii a když jsem doma, je to vše v pořádku. Nemáte nějaký tip na kapičky, nebo něco co by mi tu podrážděnost snížilo ? Dík
@reza1986 moji mamce se to stava taky. Zkus Visine..delaji ruzne druhy. Mamce to vzdy prejde a zase se to objevi. Taky nema zadnou alergii
mastička Ophtalmo-Framykoin, může předepsat i obvoďák, mám ji doma v lednici preventivně, protože se hodí na spoustu nemocí...
Přímo v lékárně když jim řekneš co ti je s tím co ti můžou dát bez předpisu ti určitě poradí. Taky kvůli tomu šli na školu nejsou jenom prodávající 🙂
@leniczka23 Visine mi prave nepomahaji..je to k vzteku, mam uplne odreny oci od slz uz kolikrat :D @xkalisto ano zajdu si .. nic jineho mi nezbyde a jim take nic jineho, nez mi poradit :D🙂
Zalezi jak moc to mas rozjety..jedine zkusit ophthalmo septonex. Ale ja bych to neprodluzovala vunlbec kdyz sviti slunko. Zavolej k Dr. Ze se omlouvas ale.ze mas zanet spojivek ale ze jste na dovoleny jestli by ti neposlala e recept smskou nebo na email. A pak taky jde, ze si dojdes do.lekarny oni ti leky na predpis daji a ty zaplatis celou castku s tim ze az prineses recept tak ti vrati ten rozdil..jde je ukecat uz sem to.parkrat delala. At je brzy lepe.