Zánět oka. Může být otok a modřina příznak zánětu?

dududamart
28. kvě 2021

Dobrý den, poslední dobou jsem měla často zarudlé oči a občas otoky pod okem. Ve čtvrtek jsem byla na očním a dostala jsem kapky na zánět Torbadex. Ráno jsem se vzbudila s otokem pod okem a později se začala dělat modřina. Může to být příznak toho zánětu? Nebo je to něco jiného? Na kontrolu jdu ve čtvrtek. Děkuji 🙂

lentilkah
28. kvě 2021

A ceho presne mas zanet v tom oku?

korin
28. kvě 2021

Nemáš rýmu?

amazonkajanik
28. kvě 2021

@dududamart když jsem před lety prodělala zánět oka, tak jsem vypadala, jako by mě dal někdo pěstí, takže ano, je to možné. Držím palce na brzké uzdravení...

dududamart
autor
29. kvě 2021

@lentilkah tak to nevím, jen říkala, že už mi zasahuje i přes rohovku 🤔 musela bych najít lékařskou zprávu

dududamart
autor
29. kvě 2021

@korin rýmu nemám.

dududamart
autor
29. kvě 2021

@amazonkajanik děkuji za odpověď 🙂 myslela jsem, že už budu mít klid, když mám léky a ono toto 😏

dududamart
autor
29. kvě 2021

@lentilkah diagnóza je napsaná periferní limbalní keratitida. Myopia levis cum astigmat 😅🤔

lentilkah
29. kvě 2021

@dududamart Asi bych si pro jistotu v pondeli zavolala na ocni. Ja mela zanet duhovky spatne lecenej a byl z toho prusvih, oko mi davali dohromady pul roku.

dududamart
autor
29. kvě 2021

@lentilkah určitě si zavolám. Četla jsem, že to může i ohrozit zrak 🙄

dududamart
autor
29. kvě 2021

@lentilkah a mohu se ještě zeptat, jaké jste měla příznaky?

lentilkah
29. kvě 2021

@dududamart U toho zanetu duhovky ze zacatku vadi svetlo a boli pohled na blizko. Pak uz boli cela hlava 🤯
Vy mate neco jineho, ale s ocima opravdu neni sranda.