Dobrý den, poslední dobou jsem měla často zarudlé oči a občas otoky pod okem. Ve čtvrtek jsem byla na očním a dostala jsem kapky na zánět Torbadex. Ráno jsem se vzbudila s otokem pod okem a později se začala dělat modřina. Může to být příznak toho zánětu? Nebo je to něco jiného? Na kontrolu jdu ve čtvrtek. Děkuji 🙂
Nemáš rýmu?
@dududamart když jsem před lety prodělala zánět oka, tak jsem vypadala, jako by mě dal někdo pěstí, takže ano, je to možné. Držím palce na brzké uzdravení...
@lentilkah tak to nevím, jen říkala, že už mi zasahuje i přes rohovku 🤔 musela bych najít lékařskou zprávu
@korin rýmu nemám.
@amazonkajanik děkuji za odpověď 🙂 myslela jsem, že už budu mít klid, když mám léky a ono toto 😏
@lentilkah diagnóza je napsaná periferní limbalní keratitida. Myopia levis cum astigmat 😅🤔
@dududamart Asi bych si pro jistotu v pondeli zavolala na ocni. Ja mela zanet duhovky spatne lecenej a byl z toho prusvih, oko mi davali dohromady pul roku.
@lentilkah určitě si zavolám. Četla jsem, že to může i ohrozit zrak 🙄
@lentilkah a mohu se ještě zeptat, jaké jste měla příznaky?
@dududamart U toho zanetu duhovky ze zacatku vadi svetlo a boli pohled na blizko. Pak uz boli cela hlava 🤯
Vy mate neco jineho, ale s ocima opravdu neni sranda.
A ceho presne mas zanet v tom oku?