Ahojky, ráda bych se vás zeptala , kdo prodelal zánět očního nervu? Léčím se s ním již měsíc a půl. Byly mi nasazený i fúze solumedrolu celkem 4 g. Poté domu medrol , nyní jsem na 4 mg. Nicméně nevidím zlepšení . Levé oko mám rozostřené stále a skoro nevidím 🫣 . Máte někdo zkušenost jak dlouho trvá lečba ? A jak bych si mohla pomost sama? Třeba vitamíny nebo tak? Ty kortikoidy jsou strašný 🫣 Moc děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti ❤️
Na FB je skupina RS Roztroušená skleróza, tam by mohli vědět, ( zánět očního nervu včetně Solumedrolu patří k RS )
@crejzy ahoj, vím že to k sobě patří. Čekám na výsledky z lumbalky. Zatím nejsou 🫣 ale vždy to taky nemusí znamenat RS .
@martina1317 ahoj děkuji moc za odpověď . Jak dlouho ji to trvalo nevíš ? A jak na to přišly?
Spíš by mě zajímala ta doba léčení , na očním mi řekli, že to může trvat i několik měsíců. A také zda se zrak vrátí zpět úplně , nebo už ne 🫣
@kajulina92 Já měla v rámci RS, ale naštěstí Solimedrol zabral a do 14 dnů bylo oko OK. Určitě doporučím Milgamma N, která pomáhá na neurologické potíže. Doporučili mi ji přímo na neurologii, umí si poradit s menšími neurologickými deficity. A jak už tu bylo napsáno, hodně dělá psychika, tak pokud řešíš nějaké stresy, neboj se si říct o něco na zklidnění.
@petulkadodo Moc děkuji za odpověď zkusím si to koupit. Jsem už trošku nešťastná , protože se mi to nelepší a další solumedrol se mi nechce do sebe cpat, to je pro mě docela zahul 🫣 už jen ten medrol je zlo . Nebo myslíš že by mi infuze nedávali po tak krátké době ? 🫣 Moc tomu nerozumim
Ahoj, mela to teta a souviselo to s psychikou… neresis ted nejake rodinne nebo osobni problemy? Pokud ano, zkusit i neco na zklidneni a terapie u psychologa