Je tu niekto, kto máva zápaly močových, ale kultivácia moču je vždy v poriadku ? Čo vám pomáha ? Ďakujem
@ada22 gyn je negat, vsetky stery
Jako prevence brusinky, po pohlavnim styku se jit vzdy vycurat a popripade i osprchovat , neprochladnout. Při začátku zánětu nasadit tinkturu z lichořešnice. Rozbor moci ti dělali na Urologii nebo obvodní lékař?
Ano, měla jsem to taky tak. Závěr byl chronický zánět ... Pomohlo hlídat si dostatečný příjem tekutin a jak začne zima, teplejší ponožky.
@aselluska aj ti robili nejake specialne vysetrenia ??ci ako zistili, ze je to chronicke ? Tiez si mala negat moc ?
Mivala jsem nekolikrat do roka okolo 20, pak jsem prisla na to, ze pri mirnem zacatku, vzdy jsou nznaky, nez se rozjede, hned zacnu uzivat uroval manosu a od te doby mam uz x let klid, vzdy to takto podchytim. Plus nesmim pit kafe ani alkohol, kdyz se to rozjizdi, to me vzdy dorazilo
@drep Já nevim, ale mám takovou zkušenost, že když mi obvodak posílal moč do laboratoře byla v pořádku druhy den mi moč posílal do laboratoře urolog , kde se potvrdily bakterie mykoplasmy. A urolog mi na to řekl, když jsem se ho ptala jak je to možné , že některé rozbory muze psát jen on. Takže nevím jak to vlastně je .
Na ultrazvuku zjistili, že se nevyprázdním úplně a že tam vždycky něco zbyde i když už se mi nechce a přestanu vylučovat. To byl závěr. Nic víc nikdy nikdo nezkoumal. Také se mi často stávalo když jsem pila colu, jak je sladká a obsahuje kyseliny, že jsem měla pocit zánětu a v moči nic nenašli. Dr se ptala co jsem pila a že to může být z toho
Zkusila bych případně i gynekologii.