Zdravím,co volné prodejného si můžu koupit prosím na zánět mocaku/močového ústrojí,aby mi to ulevilo?k doktorce se bohužel dostanu až zítra,mám neustále nutkání na malou a po čůrání takovy nepříjemny pocit jakoby píchnuti a mírná bolest,ne pálení. Děkuji
Canephron.
Brusinky, kapky lichořeřišnice a hodně pít, ale není to náhrada za doktorku.
@uzivatelkapetra do lékárny půjdu,ale nerada bych aby mi nacpali něco co nepomůže
@levandule_k k doktorce pojedu hned zítra dnes nemám hlídání
@vaseli16 jj já vím, je to dobře, ale raději jsem tam přidala poznámku o dr., protože bych byla nerada, kdyby jsi si to rozmyslela, protože měla pocit, že to zabírá a pak se to nepěkně zhoršilo. Rady o samoléčbě mohou být dost ošemetné a nikdo nerad chodí po doktorech...
Blokurima uro+, ale pokud je zánět rozběhlý tak pro atb. k lékaři, já si tím prošla před cca 14-ti dny
@vaseli16 brusinkovy džus hodně pít
Mně pomáhá Blokurima
Lichořeřišnice, blokurimu uro+ (uro+ je pro akutní fázi lepší než obyč verze) a užívat dle rozpisu pro akutní fázi a k tomu opravdu hodně hodně pít (ideálně čistou vodu). Podle kultivace se pak lékař rozhodne, zda je to na atb či ne.
Blokurimu. Ale tu doktorku neodkladat. Ja si jednu dobu (nejak jsem se dostala do cyklu problemu, ale od te doby uz ok) nechavala klidne i vecpat recept na jednodenni atb, kdyby to nezabralo. Většinou jsem je ani nevyzvedla, ta Blokurima, kdyz se to chytlo na zacatku, zabirala dobre, ale mela jsem to v zaloze.
@vaseli16 zajít do lékárny a poradí, jinak já kdysi na to trpěla a brala jsem vždy urinal akut, nějaký brusinkový sirup, atd.
Prolila jsem se tím a většinou stačilo