Zánět mandlí. Pohotovost?

martinkadlec84
11. pro 2021

Dobry den,
Pres vecer se me na mandli udelal
nejaky bolak. Spatne se me polika -
bolito. Celkove se cítím malatny.
Teplotu jsem mel jen zvysenou
37.4. Chtel bych se zeptat jestli je
to na pohotovost?

lida9
11. pro 2021

opravdu na foru maminek je nezbytne davat obrazek svych ust? na to jsou jina fora... tady nejsou lekari, vestecke koule tez nevlastnime... kdyz se necitite dobre, jdete k lekari, o vikendu ci ve svatek na pohotovost, pokud nevydrzite do pracovniho dne...

klokanka31
11. pro 2021

@martinkadlec84 Určitě pohotovost, nevypadá to dobře, ať kdyžtak máte hned už antibiotika.

klokanka31
11. pro 2021

@lida9 Tak někdy sem dávají lidi horší fotky...a nejsme lékaři ale podle fotky je vidět že to asi nebude OK...

lida9
11. pro 2021

@klokanka31 hele ja beru fotky krku deticek, popis jejich bobku, fotky vyrazek a vseho dalsiho, co se tyka deti... ale proc sem dava dospely chlap fotku sveho zdravotniho stavu, fakt nepochopim...

cuuza
11. pro 2021

@lida9 Asi mamánek 😅

levandule_k
11. pro 2021

Já třeba celkem dobře vím, kdy si škrábání v krku poléčím sama doma a něčím z lékárny a kdy je to nad moje síly.

Jsem si představila ty reakce, kdyby tu fotku dal na nějaké diskuzní fórum o fotbale 😂

zmrzlinka
12. pro 2021

@martinkadlec84 vypadá to na angínu.Na pohotovost bych zašla.

martinkadlec84
autor
13. pro 2021

Dobrý den, moc Vám dekuji za rady. Dal jsem na vase rady a zasel si radsi na pohotovost, kde me teda rekli, ze jsem udelal moc dobre, ze jsem prisel. Verdikt byl akutni zánět mandli. Jinak se omlouvam vsem, ktere jsem tady pohorsil moji fotkou ust. Urcite to nebyl zamer vas nektere pohorsit. Napsal jsem zde na forum z duvodu rychlych odpovedi. Jeste jednou dekuji za rady 🙂

klokanka31
13. pro 2021

@martinkadlec84 Tak to je fajn že jsme ti pomohly 🙂