Holky už jsem tu psala několikrát ale už jsem fakt zoufalá . Mám tak zacpané uši, že to není možný…… nejde se mi vysmrkat nic prostě. Do toho mi pískání v uchu. Prý na orl dobrý, jen otekla sliznice v nosu.
A předcházela tomu rýma? Pokud ano, řešil někdo, jak vypadají dutiny? Až na to pískání mám tento stav vždy při zánětu dutin - oteklé sliznice, rýma nejde ven, v uších neuvěřitelný tlak, nakonec začnou bolet zuby a hlava, jak se to v těch dutinách usazuje.
Na dutiny mi velmi dobře pomáhá Sinupret kapky.
@optimistic to ti závidím, mně na to zabírají jen kortikosteroidy, které to naštěstí uvolní nejpozději do tří dnů. Různé kapky, Sinupret, inhalace, antibiotika, odsávání dutin sondou, atd. opakovaně naprosto bez efektu.
@miryp jen mám oteklou tu sliznici nosní. Jinak ucpaný nos mám už několik let ….
tak asi jdi po příčině... máš alergii? testovali tě na to? zkus trochu pátrat. nedejchat nosem je dost nezdravý.
psychosomatika - co nechceš slyšet?🙂
zkusila bych taky audiron.
@normalnimatka snažím se jít po příčině…
Ty alergie nejsou špatný tip. Syn jako potravinový multialergik s HIT má nos ucpaný každou chvíli a prosakují mu uši (projevuje nadměrnou tvorbu mazu, který vytéká z uší).
Mně dobře pomáhá na problémy s ušima namočit ušní tyčinku do éterického oleje levandule a lehce s ním vytřít okraj dírky. I třeba když cítím že ucho začíná bolet, tak to pomůže.