Ahoj, prosím vás, kdo jste měl v POSLEDNÍ době covid (kvuli mutací delta), za jak dlouho od nákazy se u vás objevily příznaky? Diky
@terkezz a fakt netušís kde jste ho vzali, ani pravděpodobně? A co vám je?
Nejspíš někde v obchodě, protože jsem se jinde než okolo domu nepohybovala:/
První dva dny katastrofa, myslela jsem že umřu
Bolest v krku, teplota 38, strašná zimnice a třesavka, bolest celého těla a hlavy
Ležela jsem v noci 2h v bolestech a zimnici a nemohla se ani hnout ale pak od 3tího dne se to zlepšilo a už mám jen kašel a rýmu a je to 5den co to propuklo
Akorát náš malej (4měsíce) začíná kašlat a mít rýmu taky..
Přítel jinak jen taky kašel a rýma
@terkezz tak to máš stejně jako jsem to měla loni já. Já ještě měla ztrátu chuti a cichu. Takže to nebyla ta delta... Fakt myslis že v obchodě? Já si případ říkám že tam to není možné chytit... Tak ať je brzo dobře. Hlavně ať je dítko v pořádku...
Joo to jsem zapomněla napsat, že taky nemám čich a chuť ale to mě přepadlo až dneska
Já myslím, že jo.. mhd nejezdím, jezdím jen autem nebo pěšky s kočárkem a nejvíc kam jsem šla mezi lidi tak nakoupit😏 a u mamky jsem byla a taky je nemocná ale negativní..
Děkujeme!
Čert ví kde to vzal, když je teď toho zase plno
@terkezz teda, to ti fakt nezávidím! My to měli dvakrát...
My ji měli před prázdninami (laboratorně potvrzeno, že se o deltu jednalo) a kde k tomu dítko přišlo, netuším, jelikož jsme měli před odjezdem na tábor, tak chodila akorát do školy a jinak nikam. Projevila se ji jednodenními 39 horečkami a pak byla tak týden unavená. Nikdo další v domácnosti to od ní nechytil a to s bráchou spala v jedné posteli (do zjištění, takže asi 5 dnů).
@j.a.n.i aha, to je zajímavý že to brácha nechytl... Díky za odpověď
Kontakt v sobotu a v úterý příznaky.
Nechytil, jako bud to byla nejaka chcipacka delta nebo to mohl mit bezprinakove jako prvni, ony ty antigenni testy jednou týdně, jsou celkem na prd.
Ahoj, momentálně máme doma covid ale nevím sice kolik dní od nákazy, to se nezjistilo ale příznaky nastoupily z hodiny na hodinu