Myslíte že je možné aby někdo chytil další covid už po 4 měsících? Mému manželovi začalo být od odpoledne blbě, bolí ho na hrudi, blbě se mu dýchá a nonstop spí, do toho chvílema kašle. A mě děsí představa že by to měl být další covid 😠
ano, klidně ho můžeš chytit i za týden znova, žádná imunita po prodělání není 100% a neplatí u každého, je to různé kus od kusu
Jako je pravda že mě bylo úplně stejně blbě nedávno, ale to mi bylo řečeno že je to akutní bronchitida, testy na covid jsem měla negativní 🧐
Mam podezreni, ze ho mam ted, ale test si delat nebudu. Bylo by to 5 mesicu po prvnim.
@klokanka31 určitě je, v práci ho kolega chytl ani ne po třech měsících zas a pak za rok ještě jednou, takže 3x
Tak to je super 😫
Syn ho mel v prosinci a zacatkem unora znovu.
Může být, mamka ho měla 2x v jednom pololetí.
My na Vánoce a pak v březnu
@tulikiss A jaký měl průběh?
Ja jednou po sedmi mesicich a jednou po sesti..
@klokanka31 poprve bolela hlava a necitil se dobre, podruhe mel pozitivni test- to byl jediny priznak.
@tulikiss Že o nás dospělé se nebojím, ale strach mám o malou 😣
Asi jo. Manžel měl covid po cca roce. My a děti ne. Poprvé jsme ho měli všichni. Starší děti žádné příznaky, a nejmladší 2 letý dva dny teplotu a jeden den kašel.
@klokanka31 já ho chytla po 2 měsících. Poprvé průběh šílený, podruhé to bylo jako angína.
@klokanka31 ano, po měsíci znovu 🤦♀️
Nam dr. rikala, ze mela pripad po 3 tydnech, dve ruzne varianty.
@martiniquest Klidně můžeš mít testy negativní - já měla "něco" v půli ledna, to omikron začínal, tak jsem neznala příznaky a nechtělo se mi trmácet na testy (tak hodina určitě, z toho tak půl hodiny v MHDčku, v zimě).
No a v půli února celá rodina pozitivní, já stejné příznaky, testy negativní.
@merope Ano. Syn to tak mel v lednu taky. A az tyden po priznacich mel test pozitivni, což jsme ho testovali kvuli karantene ve skolce.
@klokanka31 klidne muze byt, nova subvarianta omikronu, ted to zase zacina...