Vyvolávací injekce. Máte stejnou zkušenost?

nikitaqq
2. únor 2022

Zdravím dnes jsem dostala injekci a než jsem došla domů začala mě bolet noha když jsem přišla podívala jsem se a vyteklo to ven i s krví stalo se vám to ? Ta noha boli čím dál víc.

amazonkajanik
2. únor 2022

@nikitaqq to je popis? Na co byla ta injekce, odkud tekla krev? Nejlépe je kontaktovat doktora, který injekci aplikoval...

aselluska
2. únor 2022

Řekla bych, že na menstruaci, když píše vyvolávací. Nebo ne?

amazonkajanik
2. únor 2022

@aselluska to jo, ale dle následného popisu by člověk řekl, že jí tekla krev snad z nohy. Taky mi došlo že na vyvolání mensesu, ale ten slovosled byl tak chaotický. Ale i tak,pokud po aplikaci došlo k bolesti nohy, měla bych obavy o tromb, který se vlivem hormonů v injekci mohl uvolnit. Doufám, že tazatelka je v pohodě, když neodpovídá...

nikitaqq
autor
2. únor 2022

Omlouvám se já to psala úplně rychle a byla jsem vyděšená 😁 injekci jsem dostala do zadku ale hned když jsem odešla mě začala pobolivat noha ..stále to boli snad se to do rána zlepší

marketka_m
2. únor 2022

@nikitaqq me bolelo cele telo.zadek.hruza...preslo to asi po jednom dni...

aselluska
3. únor 2022

Když i trochu zatneš sval, tak to bolí. Nebo když ( jako naše bývalá sestra) máš pocit, že se s injekcí snad rozeběhla 🤦‍♀️ každopádně bych to řešila s lékařem.

nikitaqq
autor
3. únor 2022

Jo jo volala jsem prej to nic není no uvidíme no trochu to furt bolí i mi to zrudlo tak nevím

amazonkajanik
4. únor 2022

@nikitaqq tak to vypadá, že jsi asi při aplikaci drobet zatla a ono to pak bolí,jako čert. Chlap jednou dostal injekci na bolest, jenže se bojí jehel. Pak nevěděl, co bylo horší. Jestli ta bolest před,nebo ten bolavý zadek potom 😆

nikitaqq
autor
4. únor 2022

@amazonkajanik noo tak to bude asi tím no 😁😁😁taky nemám ráda jehli 😁😁