Zdravím dnes jsem dostala injekci a než jsem došla domů začala mě bolet noha když jsem přišla podívala jsem se a vyteklo to ven i s krví stalo se vám to ? Ta noha boli čím dál víc.
Řekla bych, že na menstruaci, když píše vyvolávací. Nebo ne?
@aselluska to jo, ale dle následného popisu by člověk řekl, že jí tekla krev snad z nohy. Taky mi došlo že na vyvolání mensesu, ale ten slovosled byl tak chaotický. Ale i tak,pokud po aplikaci došlo k bolesti nohy, měla bych obavy o tromb, který se vlivem hormonů v injekci mohl uvolnit. Doufám, že tazatelka je v pohodě, když neodpovídá...
Omlouvám se já to psala úplně rychle a byla jsem vyděšená 😁 injekci jsem dostala do zadku ale hned když jsem odešla mě začala pobolivat noha ..stále to boli snad se to do rána zlepší
@nikitaqq me bolelo cele telo.zadek.hruza...preslo to asi po jednom dni...
Když i trochu zatneš sval, tak to bolí. Nebo když ( jako naše bývalá sestra) máš pocit, že se s injekcí snad rozeběhla 🤦♀️ každopádně bych to řešila s lékařem.
Jo jo volala jsem prej to nic není no uvidíme no trochu to furt bolí i mi to zrudlo tak nevím
@nikitaqq tak to vypadá, že jsi asi při aplikaci drobet zatla a ono to pak bolí,jako čert. Chlap jednou dostal injekci na bolest, jenže se bojí jehel. Pak nevěděl, co bylo horší. Jestli ta bolest před,nebo ten bolavý zadek potom 😆
@amazonkajanik noo tak to bude asi tím no 😁😁😁taky nemám ráda jehli 😁😁
@nikitaqq to je popis? Na co byla ta injekce, odkud tekla krev? Nejlépe je kontaktovat doktora, který injekci aplikoval...