Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli ste se s tím některá nesetkala, jestli to je normální , nebo jestli to neznačí , že je něco jinak...Do těch 4 měsíců po odstavení jsem to neřešila a vlastně ani pak jsem si toho nijak nevšímala,( nebo jestli to nebylo) ale tenhle týden mám každou chvilku trochu mokrá prsa a a když jsem třeba zmáčkla bradavku, tak vytéká mléko...sem z toho jelen.... 😕 poradíte? Někde jsem četla , že by to mohla být nějká hormonální nerovnováha 😕
Já měla to samé, doktorka mi říkala že je to normální a stává se to ještě do 2 let po porodu...pak už by šlo zřejmě o zvýšenou hladinu prolaktinu...
já právě všude četla, že do měsíce mléko zmizí , ale že max. do půl roku může vytéct kapka...tak děkuju, nebudu to řešit🙂 díky moc, pa
@stazina ahoj, ja jsem tedka 1 a ctvrt od odstaveni. byla jsem u dr. a rikala jsem ji to. prohmatala me prsa a rekla, ze je to ok, ze to nemam resit. ja jsem odstavila loni v srpnu. koncem roku jsem byla znova tehu 8tt a pak zamlklej potrat, tak mozna se to prodlouzilo timto. tedka uz se to lepsi, ale sem tam kdyz si necim prso zmacknu, tak neco malo vytece.