Vytékání MM z prsu 8 měsíců po odstavení?

stazina
27. pro 2012

Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli ste se s tím některá nesetkala, jestli to je normální , nebo jestli to neznačí , že je něco jinak...Do těch 4 měsíců po odstavení jsem to neřešila a vlastně ani pak jsem si toho nijak nevšímala,( nebo jestli to nebylo) ale tenhle týden mám každou chvilku trochu mokrá prsa a a když jsem třeba zmáčkla bradavku, tak vytéká mléko...sem z toho jelen.... 😕 poradíte? Někde jsem četla , že by to mohla být nějká hormonální nerovnováha 😕

mabe
27. pro 2012

@stazina ahoj, ja jsem tedka 1 a ctvrt od odstaveni. byla jsem u dr. a rikala jsem ji to. prohmatala me prsa a rekla, ze je to ok, ze to nemam resit. ja jsem odstavila loni v srpnu. koncem roku jsem byla znova tehu 8tt a pak zamlklej potrat, tak mozna se to prodlouzilo timto. tedka uz se to lepsi, ale sem tam kdyz si necim prso zmacknu, tak neco malo vytece.

nellalucia
27. pro 2012

Já měla to samé, doktorka mi říkala že je to normální a stává se to ještě do 2 let po porodu...pak už by šlo zřejmě o zvýšenou hladinu prolaktinu...

stazina
autor
27. pro 2012

já právě všude četla, že do měsíce mléko zmizí , ale že max. do půl roku může vytéct kapka...tak děkuju, nebudu to řešit🙂 díky moc, pa