Vysoký tlak. Zkušenosti?

monii007
21. lis 2022

Zdravím,
nemáte někdo zkušenost? Mám od včerejska vysoký tlak, boli me na hrudníku, to může být ale i od zad. Ikdyz by to byla nahoda... Vytáčí me starší syn, ale ne víc než obvykle. Cítím vnitřní stres, jako bych se uvnitř trasa, vcera mi bylo na modlení a musela jsem si lehnout, motala se mi hlava... 🙈

lenkalubina
21. lis 2022

Pokud jste ve stresu,tak by to odpovidalo🤔 ale pokud je to delší dobu,tak bych řešila u dr...vím o čem mluvím.. ale my máme vysoký tlak v rodině dedičný🤷‍♀️

zlataberta
21. lis 2022

Běž k doktorovi, může to být ze stresu, ale taky nemusí, nezanedbej to🙏

monii007
autor
21. lis 2022

@lenkalubina zatím to mám dva dny. Jako asi ve stresu jsem. Ale ikdyz jsem sama doma, tak je mi porad stejně. Nad ničím nepřemýšlím, nic si nezabírám a stejne.. Tlak jak blazen. 🙈

monii007
autor
21. lis 2022

@zlataberta dekuju. Asi teda zajdu. Manžel mě hnal, žene, na pohotovost, to mi přijde hloupé, tak asi zajdu k obvodakovi 🙈

zlataberta
21. lis 2022

@monii007 zajdi a pak dej vědět, může to mít více příčin, dá se to dobře léčit, jen přijít včas. Držím pěsti.

palja
21. lis 2022

@monii007 k obvodakovi, někdy to zaleci on, někdy pošle na internu. Já jsem měla vysoký tK ze stresu, léky jsem brala rok a pak jsem je postupně vysadila, už několik let jsem ok.

monii007
autor
21. lis 2022

@palja dekuju 😊 tak k němu zajdu, snad to bude "jen" ten stres.

lenkalubina
21. lis 2022

@monii007 tak to určitě k dr😉