Vyrážka po jídle. Alergie, nebo něco jiného?

houskan
30. pro 2020

Ahoj holky, už několikrát se mi po jídle objevuje tahle vyrážka, mám to kdekoliv po tele. Nevite někdo, co by to mohlo být, jestli alergie nebo něco jineho? K doktorovi se chystám po silvestru. Dekuju predem za odpoved.

martt
30. pro 2020

@houskan To vypadá na alergii. Chce to vypozorovat co vám nedělá dobře. Ale může to být beh na dlouhou trať.

amazonkajanik
30. pro 2020

@houskan to je opravdu ošklivé,musí to pořádně svědit. Chce to vylučovací metodu. Vypozorovat, kdy přibližně a po jakém jídle to je a postupně vyřazovat jednotlivé potraviny...

kami2262
30. pro 2020

@houskan Nemohla by to být akutní kopřivka? Ta samá zmizí po pár hodinách... Možná alergická reakce na nějakou potravinu?

kocila
30. pro 2020

@houskan Co nejake ovoce behem dneska?to byva casto spoustec...ale i spoustu jinych potravin...nebo jiny praci prasek,avivaz?

falu
30. pro 2020

@houskan také si myslím alergie. Buď na jídlo,já měla například po rajčatech. Pište si každý den, co jste jedla. Určitě to bude lékaře zajímat.

almara2
30. pro 2020

Na alergologii by vám měli nabrat krev na potravinové alergie, výsledky jsou do měsíce.

houskan
autor
31. pro 2020

Většinou to mám po ovoci..

houskan
autor
31. pro 2020

@amazonkajanik no a někdy mi i natekla pusa..

amazonkajanik
31. pro 2020

@houskan po jakém ovoci? Že by citrusy,ananas,kiwi?

houskan
autor
6. led 2021

@amazonkajanik kiwi, hroznové vino..napriklad po banánu nic

amazonkajanik
6. led 2021

@houskan jejda,kiwi. Hrozno mě nevadí,ale kiwi a ananas,když neodolam,tak v puse,jak kdybych snědla ježka a s vyrazkou už tak nějak počítám. Plus ještě citrusy,kromě pomela

houskan
autor
6. led 2021

@amazonkajanik tak to budu mít asi to co ty..kolikrát mi i otekla pusa..

amazonkajanik
6. led 2021

@houskan tak to jsme doma. Zkus se vyvarovat kyselemu a ono se to srovná. Jinak po kyselých okurkach a friscu se taky drobet osypu,ale není to takové,jako po tom ovoci

alfstaraves
20. dub 2024

@houskan Ahoj úplně stejné se udělali synovi. Máš už odpověď z čeho nebo proč se vyrážky udělali ??

alfstaraves
Autor odpověď smazal
Zobraz
houskan
autor
28. črc 2024

@alfstaraves ahoj,tehdy to byly premnozeny kvasinky ve strevech…