Ahoj holky, už několikrát se mi po jídle objevuje tahle vyrážka, mám to kdekoliv po tele. Nevite někdo, co by to mohlo být, jestli alergie nebo něco jineho? K doktorovi se chystám po silvestru. Dekuju predem za odpoved.
@houskan to je opravdu ošklivé,musí to pořádně svědit. Chce to vylučovací metodu. Vypozorovat, kdy přibližně a po jakém jídle to je a postupně vyřazovat jednotlivé potraviny...
Na alergologii by vám měli nabrat krev na potravinové alergie, výsledky jsou do měsíce.
Většinou to mám po ovoci..
@amazonkajanik no a někdy mi i natekla pusa..
@houskan po jakém ovoci? Že by citrusy,ananas,kiwi?
@amazonkajanik kiwi, hroznové vino..napriklad po banánu nic
@houskan jejda,kiwi. Hrozno mě nevadí,ale kiwi a ananas,když neodolam,tak v puse,jak kdybych snědla ježka a s vyrazkou už tak nějak počítám. Plus ještě citrusy,kromě pomela
@amazonkajanik tak to budu mít asi to co ty..kolikrát mi i otekla pusa..
@houskan tak to jsme doma. Zkus se vyvarovat kyselemu a ono se to srovná. Jinak po kyselých okurkach a friscu se taky drobet osypu,ale není to takové,jako po tom ovoci
@houskan Ahoj úplně stejné se udělali synovi. Máš už odpověď z čeho nebo proč se vyrážky udělali ??
@alfstaraves ahoj,tehdy to byly premnozeny kvasinky ve strevech…
@houskan To vypadá na alergii. Chce to vypozorovat co vám nedělá dobře. Ale může to být beh na dlouhou trať.