Holky prosím o radu. Přítel má vedle kolena velke znaménko už od narození. Byl na všelijakých prohlídkách, a vždy mu řekli že je to v pohodě a znaménko je v klidu. Jenom že včera se mu tam udělala jakoby vyrážka a začalo ho to svědět. Na internetu jsem se dozvěděla že by to mohlo být vážné ale přítel mně vůbec neposlouchá a říká že to nic není. Co mi ale nejde do hlavy je že na druhé noze se mu udělalo něco podobného jako na tom znaménku a taky ho to tam svědí. Mám i foto ale to když tak do zpráv. Poradíte co by to mohlo tak být? Nebo jestli nemáte taky zkušenost. Přítel je tvrdohlavej tak snad změní názor a nechá se vyšetřit.
Ať si zajde na kožní, ale bude to náhoda, nikoliv souvislost.
Pokud to ma i někde jinde , tak to souvislost pravdepodobne nema. Ale určitě bych vyhledala lékaře, aby se na tu vyrážku podíval , aby to nebylo něco infekčního.
Mě se občas na znaménku udělá stroupek nebo svědí. Ale vždycky si ho nechám zkontrolovat. Doktorka mi ukáže, jak vypadá moje a jak vypadá "nemocné" znaménko. Zatímco bylo vždycky všechno ok, ale člověk nikdy neví. Takže ho určitě tlačit na vyšetření
Anonym jsem opravdu nechtěla dát🤦🏻♀️ups