Holky, vypadl mě přední zub... aktuálně mam 5 tis na něj, bude to stačit?
Pochybuju, za můstek jsem dávala 10tis, implantát by mě vyšel na 20.
za horni petku budu platit 30 tis.
Soused dával nedávno za nový zub 30tis , říkal myslím horní pětka? Jinak zkušenost nemám. Ale tvůj zubař ti určitě udělá cenovou nabídku.
Nejlevnější bude částečná snímatelná náhrada, ale do 5000 Kč se nevejdeš, to dávala kamarádka už před x lety.
Nebude. A zuby jen tak nevypadavaji, pokud tedy nejsi 20 let na pervitinu. Priprav si minimalne 30k, spis ale 45k.
@lichozroutsudy ještě vypadávají kvůli paradontóze. Ale tam stejně implantát není většinou možný
me se treba petka zalomila v korenu - mela jsem 5 let osetreny kanalky pod mikroskopem, a zub musel jit ven
@dagisima Můstek stojí +-15000,- a implantát +- 30000,-. Zrovna jsem to řešila, jelikož mám jeden zub vytrhnutý. A moje zubařka není nějak drahá (s porovnáním manžela).
Neproplaci to pojistovna ty predni zuby.???
Nebude to stačit ani na můstek, natož na implantát.
@dagisima to máš tak na plastovej 😀 pod 10 tisíc to nepůjde https://www.fondik.cz/clanky/umele-zuby-napevno...
A určitě záleží jakou máš pojištovnu, nedej bože aby jsi šla k soukromému, to tam necháš 50 tis 😂
@marcelaskolova Dnes jsou všichni zubaři "soukromí". Na pojišťovnu se dělají tak prevence a rentgen (ještě možná amalgám, pokud někdo ještě dělá) + trhání zubů, jinak ostatní vše platíš.
@dagisima jako na implantát? to těžko. Na můstek netušim. Však i blbá bílá výplň po nevelkym kazu stojí 3 tisíce