Ahoj, chtěla jsem se vás zeptat, co vám pomohlo na vypadávání vlasů po porodu? Kojila jsem jenom 3 měsíce, měsíc už nekojím a teď jsem si všimla, že mi začly více padat vlasy... Vitamíny beru (Mamavit). Prosím nemáte nějakou radu? Co pomohlo vám? Děkuji. 🙂
Nic nepomáhá, ale já jich mám naštěstí dost ještě
nic, musíš to přečkat
Hodně si chválí veniru
@gabi95m nekojila jsem vůbec, padat začaly cca 3mesice po porodu, padaly až do roka. Hodně, vitamínů jsem zkusila mraky, nepomohlo nic
Nasušila jsem si kopřivy a na poslední oplachování jsem použila odvar z kopřiv.
Osobně zkušenost nemám, ale manžel používal Alpecin a teda kvalita vlasů se o hodně zlepšila. Je sice dražší, ale měl vlasy úplně bez života a tenhle fakt zabral. Občas ho taky použiji, ale vadí mi pouze pánské vůně. Typy šamponů od Alpecinu střídá.
Ještě jsem brala Biosil na nehty a ten mi taky pomohl, je i na vlasy, ale to jsem tehdy nějak neřešila, tak ani nevím. Nehty ale zpevnila.
biosil, dalších tucet vitamínu, šampony z lékarny… atd.. pak mi kámoška dohodila šampon nejmenované společnosti (aby zase nedělat reklamu) a to mi celkem zabralo. Jsem do ted věrná a spokojená.. vlasy mi přestaly padat...
Nepomohlo nic, až čas. Ale začala jsem brát panthenol a vlasy rychle podrůstaly.