Dobrý den. Omlouvám se že zas píšu.
Před pár lety mi začali vypadávat vlasy a obočí. Nejspíš to bylo stresem. Poslední dobou je toho na mě moc a nevím na co se soustředit dřív. A začali mi vypadávat řady. Dřív to bylo jen trochu a teď mám na vyckach úplně velké mezery. Přijdou mi takové křehké, lamave,....stačí když se dotknu řas a trochu třeba upravím protože nějaká je divně ohla tak si ji chci napravit aby nepichala a vypadne mi jich 5. Mám pocit že vůbec nedrží. Používám už pár let pořád a tu samou řasenku a nikdy nebyl s tím žádný problém. Ale přesně toto jsem měla i s tím obočím a vlasy. Poradite co s tím prosím? Trochu se bojím že už zpět nenarostou.
Určitě běž ke své doktorce, ta udělá potřebná vyšetření. Může toho být více, proč ti tak vypadávají.
@elikk Mě také vypadaly všechny řasy už jsem myslela, že nenarostou, pojídala různé doplňky a tak.. Nevím, jestli stresem, ale pak mi kamarádka doporučila toto a zafungovalo to. Jsem živý důkaz. 🙂 A fakt mi za reklamu nikdo neplatí 🙂 https://www.devini.cz/revitalash-serum-na-rasy/...
Co alopecie? Určitě bych šla k doktorce nebo aspoň na kožní.
Určitě nechat došetřit na kožním. Jinak super a levné na podporu růstu řas a obočí i vlasů je mazání ricinovym olejem.
Švagrová si kupovala v lékárně nějaké vitamíny na růst vlasů a nehtů, název si nepamatuju. Pomáhalo jí to, určitě ti lékárnice poradí. Stresem můžou taky vlasy více padat. Manžel má alopecii, to je autoimunitní a tam žádné vitamíny nepomůžou. Musíš zkoušet, být více v klidu, nestresovat se.
@kamino děkuji za radu, ale manžela to vůbec netrápí.Měl jenom zezačátku strach, jestli není nějak vážně nemocný a když všechna vyšetření dopadla dobře, bylo jasné, že je to alopecie, tak se tím přestal zabývat. Mně to taky nevadí, já už si ho s vlasama asi ani neumím představit. U ženy je to něco jiného, určitě to musí každou ženu moc trápit, když o vlasy přijde.
Ricinovy olej
Ahoj, to vypadávání vlasů vypadá jak?