Vypadávání řas. Co s tím, prosím?

elikk
3. srp 2023

Dobrý den. Omlouvám se že zas píšu.
Před pár lety mi začali vypadávat vlasy a obočí. Nejspíš to bylo stresem. Poslední dobou je toho na mě moc a nevím na co se soustředit dřív. A začali mi vypadávat řady. Dřív to bylo jen trochu a teď mám na vyckach úplně velké mezery. Přijdou mi takové křehké, lamave,....stačí když se dotknu řas a trochu třeba upravím protože nějaká je divně ohla tak si ji chci napravit aby nepichala a vypadne mi jich 5. Mám pocit že vůbec nedrží. Používám už pár let pořád a tu samou řasenku a nikdy nebyl s tím žádný problém. Ale přesně toto jsem měla i s tím obočím a vlasy. Poradite co s tím prosím? Trochu se bojím že už zpět nenarostou.

urtica
3. srp 2023

Ahoj, to vypadávání vlasů vypadá jak?

eva118
3. srp 2023

Určitě běž ke své doktorce, ta udělá potřebná vyšetření. Může toho být více, proč ti tak vypadávají.

kamino
3. srp 2023

@elikk Mě také vypadaly všechny řasy už jsem myslela, že nenarostou, pojídala různé doplňky a tak.. Nevím, jestli stresem, ale pak mi kamarádka doporučila toto a zafungovalo to. Jsem živý důkaz. 🙂 A fakt mi za reklamu nikdo neplatí 🙂 https://www.devini.cz/revitalash-serum-na-rasy/...

22hanah
3. srp 2023

Co alopecie? Určitě bych šla k doktorce nebo aspoň na kožní.

alubif
4. srp 2023

Určitě nechat došetřit na kožním. Jinak super a levné na podporu růstu řas a obočí i vlasů je mazání ricinovym olejem.

elikk
autor
4. srp 2023

@urtica no už ne. Už nevím jak jsem to ani řešila asi nějakou vodickou. Nad čelem, kolem uší, nakrku ze zadu mi vypadali úplně vlasy a když jsem si hrabla rukou do vlasů tak mi na ruce zůstal velký chumlec vlasů

elikk
autor
4. srp 2023

@eva118 chodila jsem ke kožní kvůli těm vlasům a dala mi na to nějakou vodicku myslím žena výživu. Myslíte že kdybych došla třeba do lékárny a zeptala jsem se jestli mají něco na výživu řas nebo vlasů,... že by něco měli?

elikk
autor
4. srp 2023

@kamino děkuji jde to koupit jen přes internet nebo bych toto našla nebo něco podobného v lékárně nebo v drogerii?

elikk
autor
4. srp 2023

@22hanah na kožním jsem byla kvůli těm vlasům a bylo mi řečeno že nemám je moc vyživené a proto se tak lehce uvolní z kořínků to samý s obočím a pak jestli mám nějaký víc stresové období tak to může mít na to taky vliv

elikk
autor
4. srp 2023

@alubif dobře děkuji. Na kožním sem kdysi byla kvůli vlasům. Pozeptam se v drogerii nebo v lékárně

eva118
4. srp 2023

Švagrová si kupovala v lékárně nějaké vitamíny na růst vlasů a nehtů, název si nepamatuju. Pomáhalo jí to, určitě ti lékárnice poradí. Stresem můžou taky vlasy více padat. Manžel má alopecii, to je autoimunitní a tam žádné vitamíny nepomůžou. Musíš zkoušet, být více v klidu, nestresovat se.

kamino
4. srp 2023

@eva118 Jordanovi Haj pomohla s alopecii lekarka Arenbergerova, nebo jak se jmenuje, z Vinohrahske nemocnice..hodne o tom mluvil u Cestmira Strakateho kdyz ho hodne trapila a pak ma.na IG rozhovor i s lékařkou, jak s ni bojovali.

eva118
4. srp 2023

@kamino děkuji za radu, ale manžela to vůbec netrápí.Měl jenom zezačátku strach, jestli není nějak vážně nemocný a když všechna vyšetření dopadla dobře, bylo jasné, že je to alopecie, tak se tím přestal zabývat. Mně to taky nevadí, já už si ho s vlasama asi ani neumím představit. U ženy je to něco jiného, určitě to musí každou ženu moc trápit, když o vlasy přijde.

alubif
5. srp 2023

@elikk kupuju v dm od Saloosu. Je teda hustší, tak si k němu kup třeba jojobovy nebo makadamiovy aby se lépe v vtíral do vlasů. Nebo můžes klidně jako masku společně s normálním olivovým. Lepší je na vlhké vlasy. Protože oleje sami o sobě vysusuji Na řasy a obočí neředím jiným.

monuleee
5. srp 2023

Ricinovy olej

elikk
autor
5. srp 2023

@eva118 no já a stres.....to je pořád. Děkuji

elikk
autor
5. srp 2023

@kamino určitě se podívám děkuji