Ahoj dnes jsem zjistila že navrchu hlavy skoro u pěšinky mám úplně hole, vypadane kolečko vlasů asi 3x3 cm . Mám málo železa a procházím neustálým dlouhodobým stresem. Setkal se s tím někdo z vás a dorostly vám v tomto místě vlasy? Těhotná nejsem a jsem dva roky po porodu.
@zelenaesmolda pevně doufám že ne .
@kejcvil
resila bych to co nejdriv s doktorem nez na MK
Nemela jsi covid? Kadernice mi rikala, ze po covidu to nekdo ma. Pry to muze byt az pul roku po covidu.
Máma tohle měla právě z velkyho stresu po jedny události v rodině. Postupně to zase zarostlo, byla s tím i na kožním ale už nevím, jestli ji na to něco dali.
Je to ze stresu :( zvolnit,zklidnit se. Mám zkusenost, že do pul roku to doroste.
@kejcvil měla jsem to také. Dokonce už 2x. U mě je příčina velký nahromaděný stres. Na kožním ti pomohou. Mne doktorka předepsala Diprosalic. Obsahuje to sice kortikoidy, ale zachránilo mi to. Kolečko se přestalo zvětšovat a po chvilce na něm začaly růst nové vlasy. Držím palce 🙂
@kejcvil nerikala. Já to mám kvůli stresu. Paní doktorka mi řekla, ze se to občas objevit muže, ale nemusí….je to dost individuální. Druhé kolečko se mi udělalo cca rok po tom prvním. Už není ani vidět a hezky zarůstá vlasama. Mě se to udělá obvykle v době, kdy jsem vystavovana dlouhodobému velkému stresu……s handicapovaným dítětem je to celkem snadné 🤷♀️🙈
Jakmile se hodím do klidu, je to zase dobre.
alopecie?