Vlhký kašel jako projev covidu?

10. únor 2021

Zdravim,
obracim se na ty, kdo maji zkusenost s covidem. Od minuleho tydne nas celou rodinu trapi vlhky kasel. Ac jsme porad zapadli doma a skoro nikam nechodime, presto jsme nekde neco chytli. Chrchlame cela rodina a moc se to zatim nelepsi, ale ani nehorsi. Jsme bez teplot, v noci klid, jen pres den odkaslavani, dva dny me a muze bolela hlava. Zadna velka unava, deti jsou jinak v pohode. Na testy se chystame, ale zajima me, jestli se covid takhle muze projevit (?). Typicke priznaky to podle vseho nejsou, ale kdo vi. Jen dodavam, ze jsme preventivne v karantene. Ma nekdo zkusenost, ze by se u nej covid choval takhle?

anina32
10. únor 2021

Bývalá spolužačka, kašlala mi do telefonu, že prý furt vykašlává, že to Covid nebude, za dva dny psala že už ho má potvrzený. Za další dva dny jsem s ním mluvila po telefonu, byla na plicním oboustranný zápal plic, dali jí injekce že si má píchat na ředění krve. Zítra jí budu volat jak na tom je.

autor
10. únor 2021

@anina32 Uf, tak to drzim palce, at je v poradku. My mame vsichni kasel, tak se mi zda divne, ze by se to projevovalo u vsech stejne, ale nechci to nijak podcenit prave.

orisek56
10. únor 2021

Covid to může být a nebo paradoxně už po, tedy následky. Já vykašlavam 14 dní už a bolí mě hlava vždy odpoledne. I kdyz.. Zase si nemyslím, že bys o covidu nevěděla a pak o následcích ano.

terezia10
10. únor 2021

Těžko říct u nás dcera kaslala ted jsem to chytla ja a na covid podezření nemáme prodělaly jsem ho ma konci listopadu a měli jsme úplně jiné priznaky takže teď prostě lítají ve vzduchu i jiné nemoci

upmd
10. únor 2021

U nás to stejné a jsme všichni pozitivní

biton
10. únor 2021

My s manželem jsme oba kašlali a oba negativní

autor
10. únor 2021

@orisek56
@terezia10
@upmd
@biton
Vsem dekuji za odpoved. Koukam, ze si clovek vazne muze byt jisty az po testech. Snad to bude jen nejaka viroza, uvidime.

kridav
10. únor 2021

Já už se léčím se kašlem 3 týdny, byla jsem 2x na testech, naposledy minulý týden a opět negativní.
Byla jsem dnes u doktorky, protoze mám stále ucpaný nos, kašel už pomalu ustupuje, a mám zánět dutin.

ajja87
10. únor 2021

Asi teď něco řadí, my taky vlhký kašel, dítě už přes týden, bez teplot jen kašel a rýma, na testech negativní... Ale kdo v dnešní době ví, že 🤔

katebk
10. únor 2021

Nene, já měla suchý kašel, po ambrobene jsem ale vykašlávala, a vždycky úplně kašel zvlhl, dále jsem přišla o chuť a čich, bolest zad a hlavy, štípaly mě oči, únava, občas slabost, bolel mě hrudník - měla jsme to sedlé na průduškách