Ahoj,
jsem 7 tydnu po porodu a stale cekam, kdy zacne to povestne padani vlasu.. V tehu se zadny velky boom nekonal, bujna hriva nikde, vlasy beze zmeny. Ted po porodu naopak vlasy pevnejsi, silnejsi a driv totalne vysusene rozlitane vlasy na ktere nepomohla zadna maska ani nic, myla jsem jednou tydne.. ted muzu umyvat kazdy den a musim chlapovym H&S samponem protoze po mych serepetickach to mam okamzite mastne :D nevypadava mi nic, driv po tydnu ucpany odtok ve sprse a ted proste nic, par vlasu :D a k tomu podrosty :D tak ja nevim, to se me telo snazi navnadit na bujnou kstici nez to vsechno vypada? :Dd nebo mam jen stesti a po otresnem tehotenstvi a jeste otresnejsim porodu mam za odmenu supr haro? :DD
Mě to začlo až 3 měsíce po porodu a vlasy padaly, dokud sem nepřestala kojit, odstavovala sem syna v 10 měsících a byla napůl plešatá :D teď u třetího dítěte mi vlasy padat ani nezacli, ale je fakt, ze sem ještě před porodem nasadila vitamíny na vlasy.
Hi hi, naivně jsem si myslela to samé 😂 A 3-4 měsíce po porodu nastalo šílený vypadávání vlasů opravdu po pramenech vlasů a trvá to v menší míře doteď (8 měsíců) 🙈
Hele po prvním mi vlasy vůbec nepadaly a kojila jsem 3 roky. Teď před porodem mám fakt pěkné, i když sušší, tak taky čekám, co přijde :D
Začalo to nějak po šestinedělí (už úplně nevím, jestli 6 nebo 8 týdnů) a nejhorší to bylo 4 měsíce po porodu 🤦♀️
To přijde 😁
Mě začaly padat 3 měsíce po porodu, padají doteď - 5 měsíců po porodu..už mám i kouty 😖
7 týdnu je brzo neboj, prvni mazec byl myslím asuí v pul roce a pak s odstavem, ale já mám vlasů dost 😀
Mě taky začaly padat nějak 2-3 měsíce po porodu, a trvalo to sakra dlouho...
Já jsem to měla stejně jak ty.Jsem 2roky po posledním porodu.Vlasy mi nepadali,naopak jsem měla super hřívu, akorát se víc mastili.Teď se vrací do původního stavu ale nic mi nijak dramaticky neopadává.
Hele to buď jedine ráda. Já měla vždycky hustý vlasy,dělala jsem i reklamy kadeřnicim a bývalá modelka na kadeřnických soutěžích. Cca 2 měs.po porodu padaly a padaly. Měla jsem kouty a i lysiny na hlavě mi zbyla z toho všeho snad čtvrtina. Teď to už dorůstá,ale bylo to peklo!!
Vacsinou to zacne 3-4 mesiace po porode a takmer s istotou 😬
Taky mam zkušenost, že po dvou porodech vždy začalo padání kolem 3.-4. měsíce, 7 týdnů je ještě brzo.
U me padl 4. mesic od porodu a zacala jsem tahat plne hrsti, do te doby normalka. Mala bude mit brzy druhe narozeniny a ted uz citim ze se mi vlasy davaji do poradku, culik je hustsi apod 😀 jinak ale je to samozrejme individualni a pokud se ti to vyhne, muzes si gratulovat 😉
Mně začaly šíleně padat vlasy až 3 měsíce po porodu, tak se třeba ještě dočkáš 😉