Ahoj holky chci se zeptat na nazor co. Vlaskovani oboci pernamentni makeup a kojeni? Nekde ctu ze se nedoporucuje nekde ze nevadi kosmeticka mi rekla ze to problem neni resila jss nektera toto?
Jj taky jsem chtela ale bylo mi doporučení počkat . Prave proto ze to muze hůř chytnout .
Pry telo porad prochazi nejakyma zmenama a hormonama takze by to vliv mit nemelo
Tak me osobně treba barva na vlasy chytla v tehotenstvi jinak nez normálně 🙂 takže ja byc neriskovala . To si radsi počkám . Zrovna tohle se asi hned tak opravit neda . Vlasy odrostou ale tetování ne .
Nereknu kdybych ybla chvili po porodu ale uz je to 13 mesicu takze si myslim ze to by snad nemel byt problem
@kkaminka a podělíš se o kontakt kde jsi byla a jaká metoda? A rty náhodou udělané nemáš?
@monilineek Byla jsem 2x v Hodonine Maha studio a naposled ve Veseli na Morave Eva Lexová a to jsem kojila.Vždy tzv.vlaskovani.Mne to dlouho nevydrží,uz bych sla zas na zvýrazněni.Rty nemam,ale uvazuji o hornich vickach.😉
Byla jsem v dobe kojeni (mala mela asi 6 mesicu). Ted po roce muzu rict,ze mi to chytlo hodne spatne. Byl to muj 3 PM oboci a ted jsou videt jen stiny. Tak si myslim,ze to kvuli hormonum chytlo spatne.
PMU se nedělá v době těhotenství ani v době kojení ... správná a zkušená make-up artistka klientku odmítne s doporučením kdy je vhodná doba. Mám PMU, tak o tom něco vím ... nechtěla bych chodit na obličeji s něčím co se nepovedlo a ještě jsem za to zaplatila.
Poprve jsem byla asi 5 mesicu po porodu a kojila a chytlo dobre. Podruhe jsem byla uz jako nekojici a chytlo to taky dobre. Bohuzel ale ani jeden PM nevydrzel dele jak rok a pul. ☹ Na dalsi uz nejdu.
@alcar PMU jeho trvanlivost je okolo 1,5-2 roky maximálně protože se tetuje do velmi vrchních části pokožky (kůže v oblasti obočí je velmi jemná ) oproti klasickému tetování které se provádí hlouběji a tím je i trvanlivost delší. A proto klasické tetování nepatří na obličej a je důležité s jakými materiály artistka pracuje.
@ivetapipeta vsem mym znamym a kamaradkam to vydrzelo tri roky a dele. A vsichni, komu jsem rikala, ze uz po roce mi to mizi a videli me, tak byli hoooodne prekvapeni. Ale asi nejsem jedina, protoze uz jsem i videla, ze si nechavaji zeny delat prave normalni tetovaz od tatera.
Holky a kdo ma pm jak vam slezly stroupky jakou jste meli barvu toho oboci? Ja to mam do modroseda 😭 Prirom to ma byt hnede 😱
Chtěla jsem ted v těhotenství, údajně to nevadi ale řekla mi, ze když je zena pod hormonama tak to spatne chytá a je to k ničemu, ze mam přijít 3 měsíce po ukončení kojení.