Vláskování obočí a kojení

misa147
29. zář 2017

Ahoj holky chci se zeptat na nazor co. Vlaskovani oboci pernamentni makeup a kojeni? Nekde ctu ze se nedoporucuje nekde ze nevadi kosmeticka mi rekla ze to problem neni resila jss nektera toto?

morningstar
29. zář 2017

Chtěla jsem ted v těhotenství, údajně to nevadi ale řekla mi, ze když je zena pod hormonama tak to spatne chytá a je to k ničemu, ze mam přijít 3 měsíce po ukončení kojení.

gnozka
29. zář 2017

Jj taky jsem chtela ale bylo mi doporučení počkat . Prave proto ze to muze hůř chytnout .

misa147
autor
30. zář 2017

Pry telo porad prochazi nejakyma zmenama a hormonama takze by to vliv mit nemelo

gnozka
30. zář 2017

Tak me osobně treba barva na vlasy chytla v tehotenstvi jinak nez normálně 🙂 takže ja byc neriskovala . To si radsi počkám . Zrovna tohle se asi hned tak opravit neda . Vlasy odrostou ale tetování ne .

kkaminka
30. zář 2017

@misa147 Já jsem to podstoupila a vše v pohodě jako vždycky🙂 Byla jsem už 3x.

misa147
autor
30. zář 2017

Nereknu kdybych ybla chvili po porodu ale uz je to 13 mesicu takze si myslim ze to by snad nemel byt problem

monilineek
30. zář 2017

@kkaminka a podělíš se o kontakt kde jsi byla a jaká metoda? A rty náhodou udělané nemáš?

kkaminka
30. zář 2017

@monilineek Byla jsem 2x v Hodonine Maha studio a naposled ve Veseli na Morave Eva Lexová a to jsem kojila.Vždy tzv.vlaskovani.Mne to dlouho nevydrží,uz bych sla zas na zvýrazněni.Rty nemam,ale uvazuji o hornich vickach.😉

reprodrozd
30. zář 2017

Byla jsem v dobe kojeni (mala mela asi 6 mesicu). Ted po roce muzu rict,ze mi to chytlo hodne spatne. Byl to muj 3 PM oboci a ted jsou videt jen stiny. Tak si myslim,ze to kvuli hormonum chytlo spatne.

ivetapipeta
30. zář 2017

PMU se nedělá v době těhotenství ani v době kojení ... správná a zkušená make-up artistka klientku odmítne s doporučením kdy je vhodná doba. Mám PMU, tak o tom něco vím ... nechtěla bych chodit na obličeji s něčím co se nepovedlo a ještě jsem za to zaplatila.

alcar
30. zář 2017

Poprve jsem byla asi 5 mesicu po porodu a kojila a chytlo dobre. Podruhe jsem byla uz jako nekojici a chytlo to taky dobre. Bohuzel ale ani jeden PM nevydrzel dele jak rok a pul. ☹ Na dalsi uz nejdu.

ivetapipeta
1. říj 2017

@alcar PMU jeho trvanlivost je okolo 1,5-2 roky maximálně protože se tetuje do velmi vrchních části pokožky (kůže v oblasti obočí je velmi jemná ) oproti klasickému tetování které se provádí hlouběji a tím je i trvanlivost delší. A proto klasické tetování nepatří na obličej a je důležité s jakými materiály artistka pracuje.

alcar
1. říj 2017

@ivetapipeta vsem mym znamym a kamaradkam to vydrzelo tri roky a dele. A vsichni, komu jsem rikala, ze uz po roce mi to mizi a videli me, tak byli hoooodne prekvapeni. Ale asi nejsem jedina, protoze uz jsem i videla, ze si nechavaji zeny delat prave normalni tetovaz od tatera.

misa147
autor
5. lis 2017

Holky a kdo ma pm jak vam slezly stroupky jakou jste meli barvu toho oboci? Ja to mam do modroseda 😭 Prirom to ma byt hnede 😱

alcar
5. lis 2017

@misa147 zalezi, jakou barvu ti namichala. Nektere michaji vylozene hnedou a nektere do hnede primichaji sedou. Ja osobne byla spokojenejsi s tou hnedosedou. Vydrzela o neco dele.

misa147
autor
5. lis 2017

@alcar peimo hnedou rikala ze da svetlejsi ne uplne tmavou ze ta je osk do cerna no a ja to mam boze modeo sede 😭😡 zmeni to jwste baevu doufam? Ja jsmem celkove tklamana z toho pernamentu :/ uplne me stbe ze jsme na to sla :/

unicorna
Odpověď byla odstraněná
Zobraz