maminky,prosím jaké ste používali po porodu vitamíny na vypadávání vlasů???Já budu zachvilku plešatá stakovou jak mě padají...Děkuji
Kamarádka mi doporučila lecitin, je výborný na vlasy a celkově pro tělo. 😉
Methionin
Pridavam se, dnes po umyti jsem regulerne zvazovala, ze to vezmu strojkem. Trva to uz mesic a vubec to neustupuje. Neverim, ze mi na hlave neco zustane, pokud to bude trvat rok ☹
to sme na tom stejně,kaýdé umývání mi padá víc a víc vlasů...Už su zteho zoufala,tak jich tam mám málo...:(
Jinak děkuji za rady 🙂
Me uz taky mesic padaji,zobu pivovarske kvasnice,ale neprijde mi,ze by to melo efekt.Holky vazne budou takhle padat 9 mesicu?Uz takhle mam na hlave prd...
holky a když kojíme, tak můžeme taky ten lecitin
☹
Já jsem 2,5let po posledním porodu a vlasy mi padají taky dost. Někdy mám až slzy v očích, kadeřnici už nevěřím, protože ať jsem šla v jakém chci období tak mě uklïdňovala, že to přejde a přešlo to jen na pár týdnů a pak zase od znova. Nedávno mi někdo řekl, že vlasy padají hlavně ze stresu a zřejmě měl pravdu, šla jsem v červnu na operaci a padaly mi vlasy strašně i pár týdnů potom, pak klid a jak začala škola, školka tak zase na novo, vidím to i na Barči, celé prázdniny jí nepadalo nic a jak začla chodit do školy tak hrůza a to se do školy těší, teď už se jí to zlepšuje, mě ale ne tak musím hledat problém v něčem jiném ☹.
Bylo mi doporučeno používat šampony s obsahem tekutého keratinu a vlasové zábaly podle toho jaké vlasy máte, přípravků s vitamíny je na trhu dost, jen nevím jestli to zase není nějaký reklamní tah a jestli to zabere ☹ a pokud tady z vás většina kojí asi bych sama takové věci neužívala a vsadila bych na ty bylinné kůry a zábaly na vlasy, v bylinářství určitě poradí 🙂
pokud mohu poradit, je užitečné nazbírat mnoho užitečných rad od lidí co mají osobnou zkušenost. A taky vědět rozpoznat reklamu....
http://padani-vlasu.org/vitaminy-proti-padani-v...
tenhle blog je velice profesionální
@molea Žádné. Prý je to přirozená výměna vlasů. V těhotenství pod vlivem jakéhosi hormonu vypadávají méně a po porodu vypadávají potom více. Jsou to prý vlasy, které by normální výměnou vypadaly tak jako tak, akorát v těhotenství se držely zuby nehty.
Mě padaly vlasy po obou porodech a plešatá jsem nebyla nikdy. To se zase ustálí, nebojte. 🙂