Viróza nebo jídlo. Z čeho by to mohlo být?

31. bře 2020

Ahoj,
Včera večer jsem si objednavala k večeři hamburger, hovězí maso, zelenina,....
Asi po 3-4h mě začal bolet žaludek, ale vyloženě na zvracení mi nebylo, ale zvracení jsem si vyvolala s tím že třeba pomuze, pomihlo, pak už mě žaludek dal nebolel.., motala se mi hlava, měla jsem potřebu jit na wc, nejdřív nic, pak průjem. Vodový až doteď. Žaludek mě nebolí, nic. Jen jsem unavená. Od začátku ale krkám (pardon) přesně ten hamburger 🙁 to maso z nej... myslíte ze je to z toho? Nebo nějaká souhra náhod a je to viróza? Nebolí mě nic, jen mi zaškrundá břicho a letim 😁

Ještě dodám, ze v rodině si jednou také ze stejné restaurace objednali jídlo (kuřecí křídla) a pak se dotyčný pozvracel, ale průjem neměl. 🤷🏻‍♀️

Děkuji za info 🙂 mám jet pomáhat babičce s nákupem a pokud by to byla viróza nechtěla by jsem ji nakazit.

autor
31. bře 2020

Ještě dodám, že krkam jakoby vajíčka. Nemůže být podrážděný žlučník?

sudylichozrout
31. bře 2020

Mas pravdepodobne strevni problem, ktery souvisi s jidlem. Kuchar v te restauraci je evidentne pekny dobytek. Jde s nejvetsi pravdepodobnosti o "otravu" toxiny, ktere vylucuji urcite bakterie. Melo by to prejit behem par dni.
Mela jsem pred necelymi dvema mesici stejny problem. Byla jsem v 36. tydnu tehotenstvi a po pizze z restaurace mi bxlo strasne zle. Prozvracela a pros*ala jsem celou noc, ani to pocitat uz nemelo smysl. Druhy den jsem byla hodne slaba, ale uz to bylo lepsi, tteti den uplne cajk.