Virová meningitida. Prodělal někdo?

luucik19881988
21. črc 2021

Ahoj holky, prosím o pomoc a radu, kdo taky v životě prodělal virovou meningitidu jaký jste měly následky a jak dlouho jste se prosím lecily. Byla jsem 14dni v nemocnici, před týdnem znovu kvůli mravcenceni hlavy a končetin. Nyní jsem doma ale nepoužitelná, jen ležím, píchá mě v hlavě, mám doma 4letou holčičku, chci a moc si přejí být zase zdravá a normálně žít a fungovat.

sangina
22. črc 2021

KLUK JI PRODĚLAL..BYL V NEMOCNICI 10 DNI...PAK NA 3 TÝDNY ANTIBIOTIKA..PROBLEMY MĚL JEŠTĚ DALŠÍ 4 TÝDNY..PAK BYL OK

marcicek84
24. črc 2021

@luucik19881988 U teto nemoci zalezi kdy ti na tu nemoc prijdou a dle toho jsou mozne nasledky,u me lecba zabrala hned,ale pak pul roku bolesti hlavy,mela jsem omezeny rezim ten pul rok,tim,ze jsem to mela na stredni,tak jsem nechodila 2 mesice do skoly a pak jsem si musela chranit pred sluncem hlavu pokryvkou a pak jeste dalsi 2 mesice ve skole bez TV, zadny alkohol po tu dobu,ale jako srovnalo se to,chce to cas,zadne mravenceni mi ale nepretrvavalo.Jsou samozrejme i pripady s dozivotnimi nasledky,ale to jsou pozdni zachyty...