Velké kulaté kousnutí hmyzem. Co?

4. čer 2024

Dobrý den, objevilo se mi takovéto velké kousnutí. Nemáte zkušenosti od čeho by to mohlo být? Děkuji

slecnami
4. čer 2024

Obyčejné kousnutí třeba od komára...?!

cilkat
4. čer 2024

Mě tohle dělají ovádi ... Ale po pravdě... k čemu ti pomůže vědět, od čeho to je? Je to normální štípanec. Riziko nějaké nákazy je minimálně, jako alergická reakce to nevypadá... zanícené taky ne, takže žádný velký problém nevidím.

autor
4. čer 2024

@cilkat Děkuji za názor. Popravdě... mám úplně hrůzu z toho, že se nám někdy doma objeví štěnice nebo podobná potvora 😩 a tohle se objevilo v noci, tak samozřejmě moje první myšlenky byly na něco takového a začala jsem šílet

cilkat
4. čer 2024

Pak ten dotaz chápu, stenice by měly dělat spíš červený fleky bez toho otekleho středu a bylo by těch stipancu víc. Tohle je něco, co prilitlo, posvacilo a pokračovalo k sousedům. Tomu se holt v létě vyhýbá blbě, pokud nechceš cichat celou noc jedy.

lenkalubina
4. čer 2024

Pořádný komar

autor
4. čer 2024

Děkuji za odpovědi 🙂

slavojhouslice
7. čer 2024

Asi nechces slyset… me takova boule nezmizela. Museli mi ji chirurgicky odsranit. Jizva jako kr….pry se to nekdy tak stane

misa_pise
8. čer 2024

Takovéhle boule mám pravidelně od komára. Štěnice dělá úplně jiné štípance a je jich vždy víc vedle sebe nebo jsou do trojúhelníku.