Před rokem jsem uklouzla v bazénu na schodu a plnou váhou (málo vody 🙂 jsem slítla na záda a hranou schodu na zadek, resp na začátek zadku, rána, hvězdičky všude, obrovská modřina a skoro měsíc nemožnost si sednout pořádně, nicméně ok, přecházelo to samo, nechala jsem to. Ale.. máme tu další léto a po pádu zbyla obrovská boule, stále. Nebolí to, spíš na omak je to jak když váš píchne vosa, nateče vám to a na dotek cítíte jemné brnění .. Není to akutní, nechce se mi lékaři, ale spíš laicky mne zajímá, jestli to vůbec někdy zmizí ?
Po roce bych to uz ukazat lékaři šla
Jo, presne to se schodama se mi stalo taky. Znama rikala, ze se to zapouzdruje a pak jak to povoli, tak to pekelne boli a muze zpusobit problemy se zady. Jenze to uz jsem tam tu bouli mela pul roku... Doktor tvrdil, ze je to ok. Po nekolika letech to povolilo v tehotenstvi. No, nic moc, reknu vam, ale nejak jsem to prezila. Pak se tam udelala takova miniboule, tak tretina te puvodni a ta tam drzi. Zatim zada ok. Odhadem je to 5 let.
Já jsem měla pořádnou modřinu na lýtku před šesti lety a bouli tam mám, zůstane tam prý tekutina a ta se pomaličku vstřebává. A syn má taky na zadku, taky 6 let a taky je to vypoulený v místě modřiny.