Dobrý den,
už si vážně nevím rady, tak jdu s radou sem k vám možná zkušeným v této věci. Již minimálně půl roku mě bolí prso (přikládám staženou fotografii z googlu abych upřesnila místo bolesti). Bolest je v levém prsu a když si to tam zkouším prohmatat, tak mi to připadá jak oválná boulička, ale je pohyblivá a strašně moc bolestivá. Byla jsem s tím u praktické lékařky a ta mě poslala na rehabilitace, že mám zablokované žebro.. Po 3 měsících rehabilitací se nic nezměnilo. Po telefonické komunikaci s lékařkou, že mě to stále bolí mě poslala do Prahy na mamografii, kde paní nic nenašla tedy bez nálezu a doporučila pupalkový olej. Bolí mě to stále, už si připadám jak blázen. Všichni kolem mi říkají, že je to normální bolest, ale mě nepřijde normální aby mě bolelo když se dotknu prsa nebo když chodím či ležím na břiše. Nemůžu u toho ani běhat, nebo skákat přes švihadlo :nevim: Zkoušela jsem to chladit, hřát, různé masti na bolest včetně slavitonu, ale bolí to dál a dál. Napadlo mě, jestli to nemůže být nějaký zánět, nebo něco se žlázou, občas mě to na dotek bolí i podpáždím, tak možná nějaká uzlina. Prosím, že nejsem magor a už se tu s tím někdo setkal? P. S. těhotná ani kojící nejsem, děkujii.
Vaše zoufalka :,(
Doplňuj vitamín E. A vyhni se srajdám od TianDe, kup si radši ověřené věci z lékárny.
@kecalka32 těžko říct takhle, měla jsem podobné bolesti na stejném místě, ale bez boulicky, nejdřív mi Dr diagnostikoval Tiezcuv syndrom, zánět mezižeberních chrupavek, jenže jsem bolesti skončila na interní ambulanci, CT plic, krev, EKG, nic nenašli, až na spondyolyzu hrudních obratlů, takže podle nich je ta bolest od toho. Ale pravda, že sono prsu mi nedělali. Zhoršoval mi to stres. Ale tím ti nechci nic diagnostikovat, jen ti píšu, co řekli mě.
No ono je to taková boulička, ale nezvětšuje se nic, tak nevím, bolí mě to pouze když chodím, běhám , ležím na prsou nebo si na to sáhnu, přítel se mě nemůže ani dotknout je to opravdu hrozný, ale když jsem v klidu tak to nebolí. Když mě popadne stres, tak se mi hůř dýchá a cítím to víc. A jak jsi na tom teď?
Je to lepší, už to není taková bolest jako předtím, ale sem tam to cítím, právě i na ten dotek, nebo i jen tak v klidu. Ale není to bolest že by mě budila ze spaní. Ještě bys mohla zkusit někoho kdo dělá Dornovu metodu, pokud by to bylo třeba od žeber, páteře, tak aby se vrátil do původního postavení. Pomáhalo mi i cvičení na hrudní páteř.
Většinou mě to ale začne bolet při špatném pohybu, nebo právě při stresu.
Na rentgenu jsi byla? Ta boulicka není náhodou v prostoru mezi žebry?