Varixy. Jak jej řešíte?

20. srp 2024

Mám varixy v oblasti kolene mám je již druhým rokem letošní rok jsme to řešily u cévního lékaře který to chce vyoperovat , tyto varixy mám po svých rodinných předchůdců které s varixy absolvovaly operaci a po čase se jim objevily znovu na druhé noze nebo jiném místu a již operace neřešily a fungují s varixy do dnes. Prosím o názor jak toto řešíte absolvujete operaci?

jari110
20. srp 2024

Já osobně bych na operaci nešla, pokud by to nebylo naprosto nezbytné. Asi bych nejprve zkusila všechno možné, co lékárna nabízí, jen abych nemusela jít na operační stůl. 🙈

dashyyy
20. srp 2024

Plánuji laserovou operaci na soukromé klinice v Hradci Králové, výsledky jsou super, rekonvalescence s běžnou operací nesrovnatelná.. blízká v rodině na tom byla, už je to delší dobu a nohy krásné, tak začátkem příštího roku na to vlítnu

keysi90
20. srp 2024

Já bych na operaci šla. Sama jsem byla, na laserové operaci. Měla jsem šílený křečaky, ve kterém jsem měla i zánět před porodem. Po porodu jsem dostávala léky na ředění krve. Nelituju vůbec peněz za operaci. Noha mě nebolí, a nemusím se stydět v sukni.

hojda
20. srp 2024

Jedině laser, mnohem lepší a rychlejší hojení, když si člověk spočítá o kolik přijde na nemocenské, tak se to i vyplatí.

kupi
20. srp 2024

Já jsem byla před osmi lety na operaci (laserem)s jednou nohou a letos s druhou. Ale měla jsem je fakt hodně, máme je v rodině + jsem měla několik let nadváhu, která to dost zhoršila. Před operací mne nohy i dost bolely. Takže za mne doporučuji.